RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • L’escola perduda

   

  Ahir al matí es va portar a terme l’enderrocament de l’antiga escola d’Els Ocells del carrer Montseny 28 de la nostra ciutat. La raó ha estat el descobriment de la temible i actualment una mica oblidada aluminosi. Cada una de les bigues, de cada un dels cinc pisos, n’estaven afectades. El descobriment ha estat fortuït, arran d’un vessament d’aigua als banys del segon pis.

  Quina pena! Quants records d’infantesa! Han quedat esborrats, de sobte, el racó de la sorrera al pati, la caseta de fusta, la font on tantes vegades, de marrecs, havíem quedat xops i després els mestres ens castigaven. Però era tan divertit…

  Sols queda el record, que mai s’esborrarà.

   

  Fina

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició