RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • Via verda nocturna

    És ben cert que quan recordem un lloc acostumem a fer-ho de manera visual. A l’ensems, si algú ens descriu una experiència les imatges ens ajuden a construir el decorat. La descoberta que us proposem avui és ben especial. En primer lloc necessitem un calendari lunar, i planificar la nostra sortida en lluna nova, una nit ben fosca.

    El punt de sortida és les Preses. Allà prendrem l’antiga via verda cap a Olot. Ens caldrà dur un frontal, un fantàstic giny que s’acobla perfectament al contorn dels nostres caps i ens converteix en fars ambulants. Creuarem una carretera i arribarem al parc de la pedra tosca. Allà apagarem el llum, i, si hem encertat la nit, ens trobarem al bell mig de la foscor absoluta.

    I allà començarem la nostra descoberta. Hem de mirar cap al nostre interior i cercar la nostra pròpia llum. Serà, no ho dubteu pas, una descoberta fantàstica.

    TONI

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició