RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • La Grevolosa

  A l’atenció del senyor director.

  Sóc una lectora habitual de la seva revista. M’agradaria poder fer-li una petita referència sobre un dels molts paisatges interessants de la nostra comarca per visitar.

  Es tracta de la fageda de la Grevolosa, situada al terme municipal de Sant Pere de Torelló. Per arribar-hi cal agafar la carretera en direcció a Olot (per la Vola), que és estreta i amb molts revolts. Podem deixar el cotxe aparcat a la vora la carretera, i caminar per un camí envoltat de roures i alzines durant 30 minuts. La Grevolosa és un espectacular bosc de 300 anys de vida, ple de faigs de quaranta metres d’alçada. També trobem una meravellosa varietat de flora i fauna.

  Aquest indret convida a fer parada, i contemplar l’entorn tranquil, que el fa inspirador. Per això, m’agradaria que en el seguent número de la seva revista aparegués la fageda de la Grevolosa com a visita obligatòria per als amants dels paisatges espectaculars.

   

  Laura

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició