RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • L’ermita de Santa Justa i Santa Rufina de Lliçà d’Amunt

     

    Al nord de Lliçà d’Amunt hi ha un bosc, no gaire extens, rodejat de grans extensions de camps de pagès. Des de lluny es pot veure com entre la capçada dels pins i les alzines que formen el bosc surt una estructura romànica d’arcs estrets fets de pedra. Aquests arcs són només una part de la modesta ermita que amaga aquest bosc. És una construcció del segle XI, petita, en molt bon estat de conservació, situada en un lloc tranquil on poder relaxar-se una estona. Aquest lloc és encara una imatge del que havia sigut Lliçà d’Amunt anys enrere, un poble tranquil de pagesos. És el lloc perfecte per passejar una vegada s’ha dinat al restaurant Roca Vell, situat molt a prop d’aquest bonic paisatge.

     

    Àlex

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes despistat elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural potrta. error rondalla rondalles tradició