RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • La cafetera

  No és la típica cafetera de tota la vida. És una cafetera molt de moda avui en dia que funciona mitjançant unes càpsules de cafè. Aquesta màquina té una forma ovalada d’uns quaranta centímetres d’alçada i uns trenta d’amplada.

  Al centre de l’estructura hi ha un espai rectangular. En aquest espai es posen els gots i les tasses. Just a dalt del rectangle hi ha un petit calaix on s’introdueixen les càpsules de les quals, mitjançant un mecanisme de pressió d’aigua, surt el cafè líquid.

  A la part alta de la cafetera hi ha una palanca petita que pot girar a l’esquerra per treure aigua en estat natural i a la dreta per treure l’aigua calenta. L’aigua està emmagatzemada en un dipòsit que es posa a la part del darrere de la màquina.

  La cafetera és de color blanc per la part exterior combinada amb un marró fosc a la part interior, rectangular.

  Àlex

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició