RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Petits objectes

   

  Apareixen i desapareixen, com per art de màgia. Ara mateix hi ha un remarcat vermell sota un grapadet d’aquests objectes. És una línia ondulada. Torno a mirar cap a la pantalla i, vatua l’olla!, en tinc quatre, de línies vermelles. De la primera grapada que té un remarcat vermell a sota, un subratllat diria que realment es diu així, n’elimino un. Un moment… Ja està. Una remarca eliminada. Ara que m’hi fixo, provo de moure’n un altre, d’aquests petits objectes, d’un conjunt a un altre… i, ves per on, dos subratllats eliminats.

  Teclejo i apareixen. Premo una tecla que té una fletxa que indica cap a l’esquerra i desapareixen. Petits objectes que sembla que tenen sentit entre el teclejar dels meus dits i la pantalla. Què passa si tallo el cable que va del teclat cap a la caixa negra amb llums intermitents?

   

  Toni

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició