RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Petits objectes

   

  Apareixen i desapareixen, com per art de màgia. Ara mateix hi ha un remarcat vermell sota un grapadet d’aquests objectes. És una línia ondulada. Torno a mirar cap a la pantalla i, vatua l’olla!, en tinc quatre, de línies vermelles. De la primera grapada que té un remarcat vermell a sota, un subratllat diria que realment es diu així, n’elimino un. Un moment… Ja està. Una remarca eliminada. Ara que m’hi fixo, provo de moure’n un altre, d’aquests petits objectes, d’un conjunt a un altre… i, ves per on, dos subratllats eliminats.

  Teclejo i apareixen. Premo una tecla que té una fletxa que indica cap a l’esquerra i desapareixen. Petits objectes que sembla que tenen sentit entre el teclejar dels meus dits i la pantalla. Què passa si tallo el cable que va del teclat cap a la caixa negra amb llums intermitents?

   

  Toni

   

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició