RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Un objecte…

  L’objecte que descriuré és simple i poc mediàtic,  però molt utilitzat diàriament a molts llocs. Podríem dir que les grans obres arquitectòniques  de la humanitat han sortit de dintre seu, o almenys les ha reflectit.

  Atès aquest apunt, vull dir que el meu protagonista normalment ha estat construït amb fusta i grafit, encara que actualment el primer material el podem trobar en productes derivats del petroli. D’aquest petit objecte, tot i ser simple, podem escollir-ne de diferents tipus, com ara de més tous, de més durs, de colors… Tot això ja depèn de la finalitat del nostre objectiu.

  Cal afegir que la seva característica principal, que el fa especial, és el fet que l’utilitzem quan no estem segurs de la nostra eficàcia. En definitiva, hi ha objectes simples i senzills, com el meu protagonista, que són utilitzats per tothom des de petits fins a grans. I la qüestió és qui pot dir que no ha après o treballat conjuntament amb ell.

   

  Jordi

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició