RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • Anecdotari: Cosetes de l’estiu

    Recordo una nit que amb la colla buscàvem què fer. La gran idea va ser tocar timbres i sortir corrents. Quan ens en vàrem adonar, ja havíem donat la volta a tot el poble. Ens vàrem haver d’amagar al camp d’oliveres. Allà hi havia una nina penjada del coll en un arbre. Ens la vàrem emportar per seguir fent entremaliadures.

    Llavors va ser el moment d’amagar-se per tal de deixar-la caure des d’un edifici fins al carrer de sota, pel qual passaven, com cada nit, els adolescents del poble per pujar a l’ermita. Més d’un es va rebolcar per terra de la por que va passar.

    Aquests petits record d’entremaliadures innocents són els que t’agrada mantenir per sempre a la memòria.

    Laura

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició