RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Anecdotari: Un carabrut

  Em vaig aixecar molt d’hora perquè l’avió sortia a les 8 del matí i havia de ser a l’aeroport dues hores abans.

  Vaig arribar a l’aeroport, vaig buscar el taulell on havia de facturar la maleta i vaig passar el control cap a la zona d’embarcament. Quedaven tres quarts d’hora per pujar a l’avió i tenia molta gana. Vaig buscar un lloc on poder esmorzar i em vaig demanar un suc de taronja i un entrepà.

  Vaig seure a la taula i vaig agitar el suc amb energia. Just en aquell moment em vaig adonar que la cambrera ja havia agitat el suc i que l’havia deixat obert. Vaig buidar l’ampolla sencera de suc a la meva cara.

  No vaig parar de riure durant una estona, i la gent de les taules del costat tampoc.

  Àlex

   

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició