RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Reescrivint Gimferrer: A la cuina

  Aquest matí, a la cuina hi havia una bèstia: un ós formiguer, diríem. Al principi, creia que ho somiava. M’havia quedat carregosament adormit llegint Kafka, i contorbaven el meu son dragons austrohongaresos. Però eren ben reals les mans que em sacsejaven i la fatiga perpendicular del passadís.

   La bèstia s’arraulia al fons, prop del safareig.

  Jo era al sofà i m’he aixecat de cop i volta. He pensat “què en faig d’això?” Després d’uns segons meditant, he sortit de casa per buscar un bastó, si més no per poder-me defensar en cas d’un atac imprevist de la bèstia.

  Quan he tornat a entrar he rebuscat per tota la casa i no hi havia rastre del convidat formiguer, per la qual cosa m’he tornat a estirar al sofà per poder acabar la tasca que tenia a mitges.

  Aleshores, he tornat a mirar al fons del passadís i he vist un porc senglar tocant una guitarra. Vaja, allò semblava El llibre de la selva. Ja no sabia què fer, si quedar-me dormint o sortir com un boig de dins de casa.

  Sort que en aquell moment m’ha sonat la musiqueta del despertador i he entès que tot allò era un somni, una part del qual s’assemblava a la realitat i de l’altra hi havia convidats imaginaris.

   

  Jordi

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

contes elemental microrelat rondalles