RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Tothom es vol curar

  En els últims temps sentim a parlar que hi ha una medicina diferent de la tradicional que s’anomena medicina alternativa. És una medicina menys agressiva i alhora és una solució per a les persones decebudes de la medicina convencional. Opino que és una medicina poc científica, ja que s’utilitza en països menys desenvolupats, mentres que la convencional es fa servir en països occidentals, perquè és totalment científica, i són els mateixos governs que hi aposten.

  Toi i això, la medicina convencional té avantatges que no tenen les altres. Es poden fer trasplantaments d’òrgans , previsió en l’efecte de la vacuna, inseminació in vitro, etc. Però també té desavantatges, com efectes secundaris, o bé tardar molt de temps a resoldre una malaltia, i no ser a temps a tractar-la.

  La medicina alternativa també té avantatges, com pot ser cures a curt termini, perquè són més ràpides, o tenen menys efectes secundaris. Un desavantatge és que els que l’apliquen no són professionals i no tenen cap coneixement acadèmic, cosa que pot posar en risc els pacients.

  Així doncs, hi ha gustos per a tothom, uns hi creuen a cegues i d’altres diuen que són coses de bruixeria. Crec que la persona que està malalta i una medicina no la cura, busca tots els mètodes i remeis per curar-se, encara que posi en risc la seva persona. També direm que hi ha diferents medicines alternatives, que unes són millors que les altres, però totes poden compartir un espai dintre la mateixa medicina.

   

  Amadeu

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició