RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Curs 2013-2014: comencem a presentar-nos…

  Hola a tothom,

  Sóc l’Assumpta Grabolosa, tutora dels diversos cursos de català per a adults del nivell superior de Manlleu. Espero ser la vostra ajuda en aquest camí de l’aprenentatge en el nivell superior.

  Com veieu, tenim una eina digital, una eina que primer ens pot sobtar, però que com veureu ens pot servir per sentir-nos més propers i per compartir més experiències o dubtes. M’agradaria que fos un espai comú per a tothom, tant per als que feu el curs a distància com per als que heu optat per un curs presencial o semipresencial

  Espero que tots vosaltres un aneu presentant, que digueu d’on sou i què us ha mogut a apuntar-vos al curs.

  Així ens anem coneixent!

  Endavant!

39 comentaris

 1. Laura

  27 set. 13
  10:34 #

  Hola!
  Em dic Laura, sóc mestra d’educació infantil i visc a Llicà d’ Amunt.
  M’he apuntat a fer aquest curs perquè m’interessaria treure’m el títol; i així, pujar algún punt pel barem de concurs de trasllats. També m’agradaria millorar certs aspectes de la llengua que em fallen.
  La veritat és que tinc moltes ganes de fer aquest curs, però espero tenir temps suficient per anar-lo seguint. Aquest any estic més enfeinada, però ja anirem fent!

  Laura

  1. agrabolosa

   27 set. 13
   18:02 #

   Benvinguda al curs Laura!
   Segur que amb aquestes ganes, i amb empenta, podrem arribar a bon port!

 2. Marta Mas Muñoz

  28 set. 13
  17:21 #

  Bona tarda! Sóc la Marta, centellenca d’adopció, torellonenca d’origen. L’objectiu és aconseguir el nivell D per poder pujar punts dins la bossa de treball del ICS i conèixer més aspectes de la meva llengua mare. Aprendre no ocupa espai, disfrutar durant el camí fa gaudir més de l’aprenentatge.

  1. agrabolosa

   29 set. 13
   20:28 #

   Benvinguda al curs, Marta!
   El millor és aprendre i gaudir-ne. Aquest és un bon començament!

 3. Esther Garzón Cócera

  30 set. 13
  10:55 #

  Bon dia: Em dic Esther. Sóc de Barcelona. Visc a Barcelona però treballo a Vic. M’han recomanat fer el curs a Manlleu. Estic motivada per fer el curs malgrat que sé que es requereix molta voluntat i dedicació. M’ha costat decidir-me però aquí estic…

  1. agrabolosa

   30 set. 13
   11:31 #

   Benvinguda al curs Esther,
   Estic segura que tot l’esforç valdrà la pena! Així ho procurarem!

 4. Aina Homs

  03 oct. 13
  12:27 #

  Bon dia. Em dic Aina, sóc bibliotecària i visc a Taradell. La meva principal motivació és laboral. També estic en una borsa de treball i m’interessa acumular punts. Tot i així, sempre m’ha agradat treballar la llengua i considero molt important dominar-la el millor possible.

  Feia temps que volia fer aquest curs, però mai m’anava bé per horaris. És per això que quan vaig veure que aquest any es podia seguir en línia, no vaig dubtar ni un moment a apuntar-m’hi!

  1. agrabolosa

   03 oct. 13
   17:15 #

   Hola, benvinguda Aina!
   Espero que, a part de passar-t’ho bé, assoleixis els objectius marcats! Endavant les atxes!

 5. Ricard

  03 oct. 13
  14:22 #

  Em dic Ricard, sóc professor de secundària. M’interessa perfeccionar una mica el meu català i obtenir el Nivell D per fer algun punt més per al concurs de trasllats. Visc a Roda de Ter i fa anys que treballo al Vallès Oriental.

  Espero que tots plegats assolim els nostres objectius.

  1. agrabolosa

   03 oct. 13
   17:13 #

   Segur que sí! Benvingut al curs!

 6. David Pérez

  03 oct. 13
  14:50 #

  Bona tarda. Em dic David. Visc i treballo a Manlleu de professor de secundària. M’interessa aprofundir i reforçar el meu nivell de llengua. Tinc algun company que ja va fer aquest curs amb vosaltres i me n’ha parlat bé.

  1. agrabolosa

   03 oct. 13
   17:12 #

   Benvingut al curs, David!
   Me n’alegro, que te’n parlessin bé! Espero que et sigui ben profitós!

 7. Elisabet Rodellas Carrera

  03 oct. 13
  17:12 #

  Hola!
  Em dic Elisbet i sóc infermera d’atenció primària a Manlleu.
  El motiu per fer aquest curs és per intentar obtenir més punts per pujar en la borsa de treball de l’ICS. Sóc repetidora: fa dos anys vaig començar aquests curs però la falta de temps i la dificultat del temari (fa 15 anys que vaig fer el nivell C) em van superar i vaig llençar la tovallola. Espero aquesta vegada arribar fins al final!!

  1. agrabolosa

   03 oct. 13
   17:20 #

   Benvinguda Elisabet,

   Res de llançar la tovallola! El que hem de procurar és que de mica en mica aquest temari que ens sembla tan ‘gruixut’ es vagi aprimant! Segur que arribaràs al final, ja ho veuràs! Endavant les atxes!

 8. Dani ERENA

  03 oct. 13
  18:45 #

  Bona tarda!
  Em dic Dani i treballo de mosso d’esquadra.
  M’he apuntat per a realitzar aquest curs per a poder millorar l’idioma, que això sempre és bo, i per poder millorar la puntuació a nivell professional.
  Salutacions a tothom i espero que vagi molt bé a tots!!

 9. Jordina Toneu Garriga

  03 oct. 13
  18:54 #

  Bona tarda!
  Em dic Jordina, sóc mestra d’ Educació Infantil i sóc de Torelló. Actualment estic treballant a Canovelles.
  El motiu per haver-me inscrit en aquest curs és el d’aprofundir en el coneixement de la nostra llengua i al mateix temps, a veure si em puc treure el títol i pujo algun puntet més del barem. Feia molt temps que ho volia fer i al final amb un grup de companyes hem decidit fer el pas. Espero, que entre tots i totes, aconseguim tot el que ens estem proposant ara al començament.

 10. Dolors Altarriba Terricabras

  03 oct. 13
  19:26 #

  Hola, em dic Dolors, visc a Santa Cecília de Voltregà, sóc mestra d’educació infantil.
  M’he apuntat al curs per pujar punts pel barem de concurs de trasllats i a la vegada conèixer millor la meva llengua.

 11. Mireia Roma

  03 oct. 13
  20:15 #

  Hola,
  Em dic Mireia, sóc mestra d’educació infantil i visc i treballo a Torelló.
  Fa anys que em rondava pel cap treure’m el nivell D per poder obtenir més punts i, aquest any m’he decidit. Esperem que vagi bé!
  Fins dimecres.

 12. Anna Teixidó Vilaseca

  03 oct. 13
  23:55 #

  Hola a tothom!
  Em dic Anna, sóc mestra d’educació infantil, sóc de Manlleu de tota la vida, i em sap greu però em passa una mica com a tots, intento “esgarrapar “punts pel proper concurs de trasllats , a veure si aconseguim plaça definitiva i no hem de voltar tant cada curs. A part d’això sempre m’han agradat molt les llengües i especialment aprofundir amb la nostra que és molt rica i bonica!!

 13. Marina Ges

  04 oct. 13
  16:30 #

  Hola!!
  Sóc la Marina. Sóc infermera i actualment estic fent supléncies. Fa uns dos anys aproximadament que ja tenia pensat fer el nivell D, pero mai m’havia acabat de decidir. Espero poder profunditzar i aprendre més!!!
  Fins dimecres

 14. Gemma Mas Comas

  05 oct. 13
  11:25 #

  Bon dia!
  Sóc la Gemma, sóc infermera, tot i que treballo d’auxiliar d’infermeria, ja que he acabat la carrera aquest any. Treballo al CAP de Manlleu. Faig aquest curs perquè vull saber més i millor la nostra llengua, pero Com la gran majoria també m’interessa fer el curs per pujar punts a la borsa de treball de l’ICS i poder pujar de categoria professional.
  Ens veiem dimecres

 15. Montse

  05 oct. 13
  15:35 #

  Hola em dic Montse, sóc de Mataró però vigatana i tonenca d’adopció, perquè visc a Vic i treballo a Tona, treballo d’auxiliar d’nfermeria a l’Ics i a part de voler aprendre més de la nostra llengua, necessito com tots els punts per la borsa de treball!!! Altres companyes l’han fet i me n’han parlat moolt bé!!!!!! Dir-vos que tenia moltes ganes de fer aquest curs i fa anys que hi anava al darrera i ara m’ha arribat la oportunitat de fer-ho i la penso aprofitar!!!! Fins dimecres!!!! Bon cap de setmana a tothom!!!

 16. Jordi Cabús Manyosa

  05 oct. 13
  15:55 #

  Hola a tothom.
  Em dic Jordi, visc a La Bisbal d’Empordà i sóc professor de cicles formatius.
  El meu interès en aquest curs és semblant al de la majoria (rascar algun punt que m’ajudi a millorar la meva situació laboral). També em motiva perfeccionar una mica més la meva competència en català.

  Salut!!!

 17. Vanesa Avila

  07 oct. 13
  11:45 #

  Hola a tothom, em dic Vanesa i sóc de Manlleu. Sóc mestra d’Educació Infantil i aquest any estic treballant a Masies de Voltregà. Després de llegir totes les presentacions crec que em passa igual que a tothom. M’he apuntat a fer el nivell D de català per pujar punts però alhora també per millorar aspectes de la llengua. Al principi em va costar molt decidir-me però al final sóc aquí. Bon inici de curs a tothom i fins dimecres.

 18. Patrícia

  07 oct. 13
  14:39 #

  Hola!
  Em dic Patrícia i sóc de Vic.
  Al juny vaig acabar el Grau en Mestra d’Educació Infantil i ja que ara mateix el tema laboral està molt complicat, és un bon moment per realitzar aquest curs i adquirir un bon nivell de català. Crec que com a mestra és molt important ser un bon exemple per als futurs alumnes.

 19. LAURENCE RAGAIGNE

  07 oct. 13
  21:28 #

  Hola Sóc Laurence.
  Sóc francesa i visc a Manlleu des de fa mes de 20 anys.
  Faig aquest curs com un repte personal.
  espero que em surti tot bé malgrat la dificultat que tinc a l’hora d escriure el català.
  no el parlo quasi mai tampoc

  Ànims !!

 20. Anna rodoreda

  07 oct. 13
  22:13 #

  Hola, em dic Anna Rodoreda. Visc a Vic i sóc mestra d’educació Infantil. El motiu pel qual vull fer el curs és un propòsit personal per millorar la meva llengua. Fins dimecres.

 21. Bego

  08 oct. 13
  5:30 #

  Hola a tothom.
  Em dic Bego i visc a Vic. Sóc mestra d’educació primària. El meu interès pel curs és aconseguir pujar el nombre de punts per concursar per una plaça definitiva i alhora millorar la llengua.
  Salutacions a tothom.

 22. Ester Martínez

  08 oct. 13
  20:32 #

  Hola a tothom!
  Sóc l’ Ester i visc a Sant Vicenç de Torelló, tot i que sóc torellonenca. Sóc mestra d’Educació Infantil i el que m’ha decidit a apuntar-me al curs és que hi conec un grup de noies que el fan i ens anirà molt bé per fer-nos costat. La veritat, és que tinc ganes de perfeccionar el meu nivell i intentar cometre menys errors. També em motiva el fet de pujar els punts en el barem, com a la majoria! Espero que tothom tingui un bon curs!
  Fins demà!!

 23. Gemma Pujol

  08 oct. 13
  22:17 #

  Hola a tots i totes!

  Sento el retard.
  Em dic Gemma, sóc de Barcelona, visc a Prats de Lluçanès i treballo a Canovelles de mestra d’educació infantil. Com podeu veure m’agrada anar d’un lloc a l’altre i vaig pensar que em podria arribar fins a Manlleu per treure’m el nivell D de Català.
  La veritat és que, com molts de vosaltres, m’agradaria sumar algun punt més pel concurs de trasllats i poder tenir plaça definitiva en algun lloc.
  Espero poder aprendre molt i aconseguir els objectius marcats!

  Ens veiem demà!

 24. Ivanka

  08 oct. 13
  22:33 #

  Hola a tots! Em dic Ivanka i sóc mestra d’educació física. Aquest any treballo aprop de casa i per això he decidit apuntar-me al curs. Em motiven dos motius; un per aconseguir més puntuació al concurs de trasllats i l’altre per reciclar-me que em convé.

  Fins aviat!!!

 25. Verònica Bayó Berch

  08 oct. 13
  22:39 #

  Hola em dic Verònica. Sóc integradora social i treballo a una escola de primària del Gironès. també sóc educadora social i visc a La Bisbal d’Empordà. El meu interès és per motiu professional i també per millorar el meu català a nivell personal.

 26. Maria Freixa

  10 oct. 13
  16:17 #

  Hola a tots i totes!
  Em dic Maria i sóc de Sant Pere de Torelló. També faré el curs amb vosaltres. Estic treballant de mestra d’educació infantil a Torelló, molt a prop de casa. Així que aquest any espero tenir temps de dedicar estones a repassar, que pel que sembla… el nivell D no és gens fàcil!
  Fins la setmana vinent!

 27. Ester

  11 oct. 13
  22:04 #

  Bona nit a tothom. Em dic Ester i sóc professora de llengua. Fa temps que m’havia plantejat d’aprofundir més en el coneixement del català i, finalment, m’he decidit a fer el curs.
  Espero que poguem gaudir del curs que, de ben segur, serà intens.

 28. iolanda

  12 oct. 13
  13:33 #

  Hola a tothom!
  Em dic Iolanda sóc de Torelló i treballo com a mestra a Canovelles.
  El motiu de realitzar el curs és la puntuació, com la majoria de la gent . A més, d’aprofunditzar la llengua.
  Fins aviat!

 29. Irene Casanovas

  12 oct. 13
  19:02 #

  Hola a tothom!! Em dic Irene i sóc de Taradell. Sóc mestra d’educació infantil i actualment estic treballant a la Garriga. Com molts dels companys i companyes d’aquest curs m’interessa fer punts pel concurs de trasllats però a la vegada també és una bona oportunitat per repassar i aprofundir en aspectes de la llengua catalana que ens costen o que tenim oblidats, i d’aquesta manera poder parlar i escriure millor.
  Fins aviat!!!

 30. Marièn Solà

  16 oct. 13
  12:38 #

  Hola a tots !! Em dic Marièn i visc a Sant Julià de Vilatorta. Jo pertanyo al món de la construcció però sempre m’ha interessat aprofundir en els aspectes de la llengua. Durant el primer semestre del 2013 vaig cursar el nivell C a Vic i ara tinc una mica de temps per poder-me dedicar a estudiar el D.
  Espero poder aprendre i gaudir del curs.

  Fins aviat!!

 31. Encarni

  20 oct. 13
  11:52 #

  Hola a tothom!!
  Sóc l’última incorporació al curs! Després de molt pensar finalment m’he decidit!!! Fa anys que tenia ganes de fer el nivell D, primer per una qüestió més de creixement personal, amb el temps per una qüestió més professional (com molts de vosaltres). Sóc de Torelló i professora de secunadària a Ripoll. Ara em toca posar-me al dia, ens veurem a la propera sessió.

  Fins dimecres!

 32. JUDITH JORQUERA

  21 oct. 13
  15:12 #

  HOLA A TOTS I A TOTES!!!! Em dic Judith i visc a Sant Hipòlit de Voltregà. Sóc mestra d’Ed. Infantil i estic treballant a Manlleu. Com moltes de vosaltres m’he decidit a fer el curs per tenir més puntuació pel concurs de trasllats i també per aprofundir en la nostra llengua, la catalana. Segur que en traurem molt de profit!!
  Sort a tohom!!!
  Petons

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició