RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • El meu carrer

  El meu carrer és un carrer de vianants, poc transitat, ja que està situat pràcticament als afores del municipi. Crec que la gent hi ha d’anar expressament, hi ha pocs veïns.

  A més, està fet de llambordes, les voreres estan diferenciades únicament pel color, que són de color vermell. El centre és de color gris. A la nit està molt ben il·luminat, i no queda a les fosques. De fet, és un carrer poc ample, i només permet la circulació d’un sol vehicle.

  Cal dir que és un carrer molt alegre. Pel fet de ser un carrer de vianants, els nens hi surten a jugar. Al darrere de la casa hi ha una part on tanquem els cotxes, és una zona exclosa al trànsit i d’únic ús per als veïns. Els nens del carrer l’han batejat com a “carreró”.

  A l’estiu, com que passen pocs vehicles, es poden tenir les finestres obertes, i es dorm perfectament.

  Eva Ponce

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició