RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Moments

  val12b

  L’escola on havia anat durant la meva escolarització és un edifici de pedra antic i de grans dimensions. Recordo que hi ha quatre portes ja que es pot accedir per tres carrers diferents. Un cop ets a dins els passadissos són amples i llargs. Sembla que encara pugui ensumar aquella olor de vell que es percebia.

  Les parets eren molt altes, cosa que feia que et veiessis molt petita. Per acompanyar-les les portes també eren veritablement grans i de fusta antiga. Les classes eren enormes i tenien una plataforma on la mestra pujava per dur a terme les seves explicacions. Els alumnes quedàvem en un pla més baix. També recordo que al costat de la taula de la mestra hi havia una finestra petita on es comunicaven les classes.

  Però el lloc on es trobava la diversió era el pati. Aquest sí que tenia una grandària immensa. Era tot de paviment i allà ens barrejàvem grans i petits. Quins moments memorables he viscut en aquella escola, sempre els recordaré!

  Vanesa

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes despistat elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural potrta. error rondalla rondalles tradició