RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Camí de ronda

  cami_ronda11

  Des de Sa Riera a Sa Tuna hi ha un camí de ronda molt ben assenyalat. Aquest camí transcorre pel costat del mar i està situat en el terme municipal de Begur, al bell mig de la Costa Brava. Pel camí entre aquestes dues cales en trobes alguna més com és el cas de la d’Aiguafreda, molt petita però coqueta, i també Cap Sa Sal, on hi ha construït des dels anys cinquanta i amb unes vistes privilegiades, un hotel.

  Tot passejant es poden veure les gavines que volen ben arran de l’aigua i els velers que naveguen tranquil·lament mentre es percep l’olor de la sal que desprèn el mar. Sovint els verds i valents pins es mouen des de dalt del penya-segat empesos pel fort bufec de la tramuntana. Gairebé durant tot el recorregut es pot contemplar les Illes Medes, moltes vegades il·luminades pel reflex de la llum brillant del sol. Al Nord, la Badia de Roses i el Cap Norfeu. Al Sud, la platja gran de Pals amb els seus edificis al darrere. Si el dia és clar es veu l’horitzó que separa nítidament el mar i el cel. El camí és pedregós fins que s’arriba al tram final, on trobes unes escales fetes de ciment amb una barana de fusta.

  Sí, realment és un paisatge que ofereix la possibilitat de gaudir plenament de la natura.

   

  Anna Vilargonter

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes despistat elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural potrta. error rondalla rondalles tradició