RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • El puig de les Tres Creus

  Tres_Creus_1

  El puig de les Tres Creus està situat al municipi de Torelló. Per arribar-hi cal situar-se a la zona esportiva del municipi, direcció al Santuari de la Mare de Déu deRocaprevera, passant per la residència de Cals Avis.

  Tres Creus_2Fins a l’esplanada del Santuari s’hi pot anar caminant o amb algun tipus de vehicle, però per arribar al Puig cal anar-hi a peu.

  Aquest indret consisteix en un petit turó on, per accedir-hi, hi ha un desnivell considerable. Per pujar-hi hi ha un camí marcat i a la part de dalt una sèrie d’esglaons per facilitar l’accés. Tot i que les tres creus tenen la seva història religiosa i social d’una època, trobo interessant el lloc pel mirador que hi ha i les majestuoses vistes que s’hi poden observar: si mirem a prop observem la totalitat del nucli urbà de Torelló; si la mirada la distanciem una mica hi veiem la Vall del Ges, i girant el cos es pot observar la plana de Vic; i si allunyem més la visió i el temps ens ho permet es pot gaudir de  la bellesa del Montseny i Bellmunt, entre d’altres.

  Maria Comerma

   

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició