RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • El santuari del Far-Susqueda

   

  far_1

  Al cor del Prepirineu català, a més de 1.000 metres d’altura,trobareu el santuari de la Mare de Déu del Far, on podreu gaudir d’una mica de la riquesa de la cultura de Catalunya, del seu patrimoni natural i humà, i on podreu descansar i alhora assaborir l’autèntica gastronomia catalana de sempre, rica i variada.

  El Santuari de la Mare de Déu del Far, del segle XI, està situat a 1.112 m d’altura, amb unes magnífiques vistes sobre el pantà de Susqueda, els cingles de Tavertet, les Guilleries i el Montseny, i queda el poble de Sant Martí Sacalm als seus peus. En dies molt clars es pot veure gran part del Pirineu, la ciutat de Girona i, fins i tot, les Illes Medes. També es pot veure Montserrat i el Puigmajor de Mallorca amb prismàtics, en aquests dies. Però a pesar que no ensopegueu els dies de millor visió, pujar al Far és sempre una revelació i un goig. Gaudiu de les vistes i no oblideu d’anar-hi en diferents estacions de l’ any per poder gaudir de la riquesa del paisatge i de la seva variabilitat.

  Per acabar, si decidiu quedar-vos-hi a dinar no dubteu a demanar qualsevol dels seus plats guisats a l’antiga i gaudiu d’un restaurant dels d’abans, sense pretensions, però amb bona cuina.

  Far_2Far_3

   

  Pep Álvarez

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició