RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • La fageda d’en Jordà

   

  fageda-den-jordà

  L’objectiu principal d’aquest escrit és donar-vos a conèixer un dels paratges més atractius i bonics de Catalunya. El lloc es diu la fageda d’en Jordà, la qual és una de les reserves naturals que forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

  Per arribar-hi cal agafar la carretera d’Olot a Sant Pau i deixar el vehicle a l’aparcament de Can Serra. Us comunico que a la reserva natural només s’hi pot accedir amb bicicleta, a peu o amb carruatge tirat per cavalls. En primer lloc, us recomano l’excursió amb carruatge, que té una durada d’una hora, amb la qual podreu observar la bellesa del bosc de fajos d’una gran alçada i les seves fulles de diferents colors depenent de l’estació de l’any; en segon lloc, la vegetació del sotabosc, el cant dels ocells i la seva forma autòctona et transmeten la sensació d’estar en un altre país. Per finalitzar la visita us recomano visitar les instal·lacions de la Cooperativa de la Fageda, on podreu fer un tastets dels seus productes làctics.

  Manuel Casamitjana

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició