RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • El cotxe compartit

  El que us explicaré juro que em va passar de debò fa uns quants anys,  bé tampoc tants! Tenia 18 anys i un seat 127 blau elèctric que compartíem amb la meva germana, cosa que feia que anéssim una mica despistats amb qui era el que li tocava tenir-lo.

  Jo havia trobat feina de suplent d’estiu de camiller a l’Hospital de la Santa Creu de Vic i vaig anar-hi amb el meu “bolido” a fer el torn de 12 hores que es feien molt llargues i cansades.

  L’endemà al matí vaig sortir mig adormit i vaig arribar a casa on ja m’estava esperant la meva germana a punt per utilitzar ‘la part’ de cotxe que li corresponia.

  Aquell cotxe, amb el qual no podies comptar sempre, s’havia quedat a Vic i jo havia vingut de Vic amb l’autobús… Viatge que vaig tornar a fer per tal d’anar a buscar el cotxe compartit.

   Pep Alvarez Pujol

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició