RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • El despertador del malson

    El meu cas és una anècdota. Visc en un pis molt petitó a on un petit soroll sembla que sigui un tro d’ una gran tempesta, ressona tot. En el meu pis no estic sola, hi tinc un gos de mida petita que és el meu vigilant i la nineta dels meu ulls. Està pendent de tot, truca el telèfon i si jo no puc agafar-lo, ve ell i em comença a lladrar d’una manera diferent de com ho fa quan està al carrer amb altres gossos. Ell amb el seu llenguatge m’està dient agafa’l, que t’estan trucant. La veritat, és un encant de gos.

    Però, un dia de cop i volta el meu despertador va decidir que ja no volia tocar més, se´m va espatllar, així que vaig haver de comprar un despertador nou.

    L’endemà, a les set del matí com cada dia, el despertador va començar a tocar com un desesperat, i és clar en el meu piset tan petitó, semblava que tingués una alarma de protecció a casa. El meu gos es va espantar tant que no sortia de sota al llit. No sé si va ser el despertador que el va trasbalsar tant que ara, abans que siguin les set del matí, no sé com ho sap, deu minuts abans, rasca el llit perquè em desperti i pari el famós despertador.

    EM

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició