RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • Els genolls pelats

    Més que una anècdota, és un ensurt que em va passar no fa gaires dies, i el tinc molt present perquè encara tinc els genolls pelats.

    Vaig anar a buscar el meu fill a l’entrenament de futbol, i resulta que quan ja sortíem cap a buscar el cotxe, la meva filla, que era a gimnàs, em va començar a enviar whatsaps. Jo vaig voler contestar-la i vàrem començar una petita conversa. Al carrer feien obres i era fosc. Mentre estava mirant el mòbil, em vaig entrebancar i vaig caure ben llarga a terra.

    El meu fill i el seu amic, després de demanar si estava bé, es van fer un bon tip de riure. Jo em vaig aixecar molt de pressa, com si no m’hagués passat res. Però quan vaig arribar a casa, vaig veure que tenia els texans estripats i els genolls ben pelats, com quan tenia vuit anys. I tot i fer veure que no m’havia fet mal, i tant si me n’havia fet. Era un mal que ja no recordava.

    MR

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició