RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Molt bo! Molt fresquet!

  L’any passat, la meva cunyada ens va convidar, a la meva parella i a mi, a participar a la festa sorpresa del cinquantè aniversari del meu germà que es celebrava a Hospitalet de Llobregat. Vam arribar a l’hora indicada coincidint amb altres familiars i amics del meu germà amb els quals ja havia coincidit en alguna altra celebració, batejos, comunions…

  Tot parlant, un dels amics, fent un gran esforç per intentar parlar el català, ens va preguntar: d’on sou?

  Nosaltres vam contestar: de Torelló.

  -Oh! Bona terra de cava! La Marta, que és la meva parella, i jo ens vam mirar sorpresos pensant: cava? Torelló? Aquest home s’equivoca! Li vam demanar per què ho deia, i ell va contestar: Sí, home! Allà teniu el cava “Agustí Torelló”, molt bo! Molt fresquet!

  XS

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició