RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Pidolant per Barcelona

  Tots sabem que Barcelona és una cuitat moderna, cosmopolita i plena de turistes, però que ens confonguessin per uns pidolaires no ens ho esperàvem.

  Fa uns 3 anys, el meu marit i jo vàrem anar a l’aeroport de Barcelona a acompanyar un familiar. Per no deixar els dos gossos que tenim sols a casa, ja que un era un cadell de tres mesos, ens van acompanyar. I com que la intenció era anar a l’aeroport i tornar, anàvem vestits amb un xandall i no gaire arreglats.

  En sortir de l’aeroport, com que feia molt bon dia, se’ns va ocórrer anar a visitar la basílica de Santa Maria del Mar, monument que jo tenia moltes ganes de veure. Aparquem el cotxe, i tots quatre (nosaltres dos, en Gandalf i la Nala) arribem a la plaça on hi ha l’església. Estava plena de gent. Primer entra el meu marit i jo em quedo a fora amb els gossos. Després entro jo. La meva sorpresa va ser quan vaig sortir. Estaven tots tres asseguts a terra al costat d’un fanal, rodejats de gent tocant els gossos, i veig que algú els tira una moneda.

  Perquè ens va fer vergonya, però si ens haguéssim quedat una estona més, aquells turistes ens pagaven el sopar a Barcelona. Això sí, vàrem riure molt.

  NM

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició