RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Un cas com un cabàs

  Hi ha gent que la mala sort els persegueix, no és que la busqui, és que ella sempre li va al darrere. Aquest és el cas d´un meu company, que des de petit ha estat de mala sort en moltes ocasions.  Sempre m´ha fet pensar en aquella famosa sèrie de TV3 que es deia N´hi ha que neixen estrellats, en la qual el protagonista es deia Frank Spencer i la seva dona era la famosa Betty, que sempre era cridada pel seu marit quan n´hi havia passat alguna de grossa.

  Per posar uns quants exemples us explicaré tres casos que li varen passar a aquest meu company.

  Un dia vàrem anar a pescar tota la colla i aquest meu company, en el moment de “tirar la canya” al riu, va estar de tanta mala sort que se li va clavar l’ham al nas.  Quin fart de riure que ens vàrem fer quan ja sabíem que no havia estat greu.  Al cap d´un temps, altre cop amb la colla d´amics anàrem a buscar bolets per la muntanya.  Havíem quedat a les 3 de la tarda al vehicle del meu company, que per la mala sort ell ens havia portat, i quan vam ser-hi tots ens va comentar que havia perdut les claus del seu vehicle per la muntanya.  Ja ens veus a tots tornar a buscar per la muntanya i no bolets, sinó les claus del vehicle.

  Finalment, l´última cosa que li va passar va ser quan en una cacera del senglar se li va disparar accidentalment l´escopeta a un dels caçadors, amb tanta mala sort que la bala va anar a parar a l´espatlla d´aquest meu company.

  Hi ha gent que faci el que faci, el destí els persegueix.

  AP

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició