RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Horaris

  Aquest estiu a la feina m’han canviat l’horari cada dos per tres. Tant treballava al matí com a la tarda com a la nit. El cas és que quasi cada dia havia de mirar la planificació per saber quan em tocava treballar.

  Vaig memoritzar durant uns dies els dies que  treballaria  al matí. Se’m va ficar al cap que treballava dos dies seguits al matí. El primer dia va ser correcte, i cap problema. El segon dia  em vaig aixecar com sempre a les sis del matí, em vaig dutxar, vaig esmorzar tranquil·lament, em vaig preparar l’entrepà per a mig matí, i cap a la feina!

  Quan vaig arribar al meu lloc de treball, en comptes de dues persones érem tres. Una de les companyes em va dir:

  -Te l’has mirat bé l’horari? Segur que havies de venir al matí?

  Jo vaig contestar:

  – I tant! però ho tornaré a mirar.

  Aquí va venir la meva sorpresa, quan vaig comprovar que aquell dia podia dormir una mica més perquè treballava a la tarda.

  MA

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició