1. Mercè

  12 març 15
  15:28 #

  DECLARACIÓ D’AMOR PER A UNA OBRA CÒMICA

  Seu, estimada Apol·lònia, que vull oferir-te el meu amor
  i demostrar-te’l amb fervor, obsequiant-te aquesta colònia.
  No és la millor marca del mercat, però el detall és el que compta
  i ja saps que el que sento jo, no m’ha agafa’t de sobte.

  Vas entrar dins meu sense ni adonar-me’n com qui pesca un refredat
  i els efectes d’aquest amor, encara segueixen trasbalsant-me ara.
  No hi fa res la diferencia d’edat.
  No esmorzo, ni dino, ni sopo, només penso en tu contínuament
  i a la nit no puc dormir perquè ets a la meva ment,
  o potser és perquè tinc gana.

  Ets vella entre les velles. I les teves arruguetes no les veig,
  ni tampoc les pelleringues que et pengen,
  ni tampoc m’espanta el teu cabreig.
  El meu estil afable, compensarà el teu caràcter un xic aspre,
  junts serem la parella perfecta i l’enveja de la gent,
  no m’importa la teva caspa,
  ni tampoc compartir amb tu el teu argent.

  Jo sóc la llum de la teva vida, no ho dubtis estimada.
  Tu, ets la mussa que m’inspira i que brilla com la lluna,
  si m’acceptes, seràs la dona més afortunada
  i jo, l’home que tindrà la teva fortuna.

 2. Esteban

  13 març 15
  11:02 #

  DECLARACIÓ D’AMOR FI DE CURS

  Hola Anna, he de dir-te una cosa que em treu la son des de fa mols dies. Com tu ja saps, sóc un home ( és lleig que jo ho digui) amb certes qualitats i virtuts, com ara la puntualitat, que quasi esta en dessús, l’ordre i la pulcritud que pocs homes poden presumir de tenir, sóc afectuós i atent com el que més, però tinc un petit defecte i és que no sé expressar els meus sentiments quan es tracte del que sento per una dona, les paraules no flueixen, es traven i el seu significat no reflecteix el que corre dintre meu. Bé com diuen al meu poble « valor y al toro», (potser la dita no es la més apropiada, pel tema de les banyes, dic) Anna, t’estimo des de fa molt de temps i la teva companyia m’omple de vida. Vols ser la meva parella per la festa de fi de curs?.

 3. Àngela Erazo

  13 març 15
  13:45 #

  DECLARACIÓ D’AMOR

  Benvolguda Mariona,

  Fa anys que ens coneixem est la germana del meu millor amic el Joan, t’ he vist creixer durant tots aquets anys i de mica en mica t’ has convertit en una noia molt maca.

  Estic bojament enamorat de tu. Cada vegada que et veig el cor em batega a cent per hora.

  A les nits no dormo pensant en tu. En la feina emquedo en blanc. I aixi no puc continuar. I per això t’ escrit aquesta carta. Per veure si vols sortir amb mi.

  Mariona tu est una noia molt bonica, intel.ligent, amb molta sabiesa, sempre has ddestacat en els estudis i això parla bé de tu. Jo sempre t’ he mirat com a la futura mare dels meus fills. Sé que podem ser uns bons pares i podrem tenir una vida meravellosa, perquè sóc un noi de bona familia . Sóc el gerent internacional de la fàbrica més gran de cosmètica.
  Els meus estudis d’ ingenyeria química m’ han permès ser un home important i desitjat per moltes dones.
  Mariona, deixeu que sigueu la meva novia i parlaré amb els vostres pares per demanar la vostra ma i casar-me amb vos el més aviat possible.

  Mariona, jo crec que no hi ha un home que et convingui més, perque tindrás l’ oportunitat de viure com una reina, amb totes les comoditats d’ una deessa, digna esposa d’un home que assembla als deus de l’ olimp. Pot ser que desendeixi d’ aquets llinatge, perquè el meus cognoms. Laspriella i Aldanis són de la aristocràcia noruega i danesa.

  Bonica, crec que la gent es sorprendrà quan s’adoni del compromís del distingit enginyer químic Adrià Laspriella i Aldanis amb l’ aristòcrata Mariona Mercé i Abad.

  Mariona, ets sentiràs la dona més afortunada del món.

 4. Mª Rosa

  14 març 15
  16:40 #

  PER TU AMOR

  Devegades em poso a pensar que no hi ha al món una persona com tu, en el primer moment en què et vaig conèixer, vas despertar aquest sentiment tan bonic, tan especial, tan meravellós que és l’amor, aquest sentiment només me’l fas sentir tu.

  És un sentiment profund i cada vegada que et veig sento una alegria, felicitat, una energia que em fa somiar que bonica que pot ser la vida al teu costat. Que bonic és mirar els teus ulls blaus que reflecteixen aquesta pasió, aquest amor per tu. Que difícil seria pensar en una vida en què jo no em trobés al teu costat, allunyada dels teus llavis, de la teva pell, d’aquesta bellesa exterior o fortalesa i frescura interior.

  Tu ets la meva inspiració el meu gran i únic amor i seràs el més important per mi avui, demà i sempre.

  T’estimo.

 5. teresa cots

  14 març 15
  18:31 #

  Al principi no em vaig fixar en ella,però a mesura que anavem coneixent-nos m´hi vaig
  començar a fixar més.Hi havia alguna cosa de la noia que m’atreia:els seus ulls blaus,la cara i els cabells rossos com un fil d’or, i sobretot em vaig fixar en les seves mans tan llargues i fines.De fet portava diversos anells,però em vaig fixar que en portava un de casadai això amb va fer que pensar que no tenia intenció de tenir cap més relació ja que feia
  poc temps ho havíem deixat amb la mava novia.Desprès,per casualitat,vaig saber que era mare de dues nenes,¡quin fart de plorar em faig fer!perque m’havia imaginat que només seria mava.Tenia dins meu una bona contradicció:el meu cap em deia que no! però, el meu
  cor no es podia resistir i em deia que sí! total,que la cosa va anar a més fins que em vaig comenzar a enamorar de debó com mai m’havia passat, no m’hi vaig poder resistir i m’hi vaig declarar dient-li:t’estimo molt! vols viure amb mi per tota l’eternitat?

 6. PACO GARCÍA

  15 març 15
  18:38 #

  A LA MEVA ESTIMADA COLOMETA, DEL SEU ESTIMAT

  Estimada Colometa, fa molts anys que ens coneixem i la nostra amisat s’ha anat incrementant i fent-se cada vegada mes forta i alhora trasnformant-se en un sentiment que se’m fa molt dificíl de descriure: és com una mena d’intranquil.litat, nerviosisme constant i palpitacions que sento quan no estàs a prop meu. En canvi, quan estas amb mi i et veig, tan guapa com si fossis una princesa, amb aquests cabells tant rossos i arrissats que semblen fils d’or , que fins i tot la Marylin Monroe al teu costat semblaria la venta focs, amb els teus ulls blaus turquesa que quan em mirem em fam tremolar, aquest sentiment de desassosec es transforma en un a sensació de pau i tranquil.litat que sembla que estigui en un nuvól.

  Per això, estimada Colometa, et voldria dir que em faries l’home més feliç de la terra, si volguessis compartir amb mi la resta de la nostra vida, i et prometo que cap altre home haurà estimat tant a una dona com jo t’estimaré.

 7. Núria

  16 març 15
  12:59 #

  AMAT MEU

  Estimat amor, vull dir-te el que sento per tu.
  Has entrat a la meva vida i has obert totes les finestres del meu cor de bat, abat, amat meu .

  Penso en tu de dia i de nit, i el meu millor motiu per despertar i la millor raó per somiar, encara que el teu to de veu, greu i vigorós,es barregi amb els meus pensaments i en produeixi insomi, però quan tanco els ulls la teva imatge es transforma de mica en mica en una música suau i penetrant que m´embolcalla con la boira de Lleida, espessa i silenciosa.Llavors en deixo portar pel teu dolç record fins que ´m´adormo.

  Vull agafar les teves mans, amples i fortes, mirar-te als ulls i dir-te que est el millor que
  m´ ha passat a la vida.
  Vull fer el camí de Santiago amb tu, amb maletes i amb el teu cotxe, i omplir-lo amb la nostre hitòria d´amor.

  Mai més,trobaràs algú que t`estimi, que es preocupi, i que tingui cura de tu ,com jo, amat meu.
  Vull donar-te tots els motius del món perquè m´estimis com jo t´estimo, amat meu.

  Vine amb mi, que junts farem bullir l´olla, amat meu.

 8. EMILIA

  18 març 15
  12:39 #

  Hola Rosa, sóc el Joan, ens vam conèixer el dimunge passat, va ser la meva estimada
  germana que ens va a presentar, em va dir que sou grans amigues des de fa temps.
  Des d’aquest dia no he pogut agafar el son pensant en tu, passo les nits recodant els
  teus ulls verds esmeralda de mirada dolça i tendra, els teus llavis que semblen pètals
  de rosa, els teus cabells arrissats color mel, la teva cintura de vespa, les teves llargues
  cames i els teus pits perfectes. Em vas deixar bocabadat quan em vas somriure amb les
  teves dents alineades i em vas fer un peto a la galta, des de llavors no he tornat a rentar-la,
  encara tinc el record dels teus llavis i l’aroma de la teva pell.
  Jo sóc una mica tímid, he tingut algunes núvies, però cap ha causat en mi l’afecte que has causat tu.
  Vull estar la resta de la meva vida al costat teu, desitjo que quan em coneguis més, tu sentís
  el mateix per mi.
  li dono aquesta carta a la meva estimada germana perquè te l’entregui, i espero que contestis
  al més aviat possible.
  Fins a aquests moments estaré vivint en una tortura emocional.
  Sense tractar-te, ja t’estimo per sobre de tot.

  Joan Serra

 9. Josep

  18 març 15
  14:29 #

  Paco dis-me que ets ahí, dis-me alguna cosa… sóc jo, la teva Paquita, la Paquita que vol fer-te feliç, si us plau, dis-me al menys que em calle per saber que encara ets viu… Pacooo!

  Que puc dir que ja no sàpigues, jo sóc la dona dels teus somnis, aquella noia primeta i vergonyosa que vas conèixer fa ara 50 anys… sé que ara estic més grosseta, però és la medicació; et prometo que em llevaré de damunt els 62.3kg que em sobren i a més, em posaré 2 kg a cada pit, però això no compta a l´hora dels quilos que he de perdre, val?…

  Paaacoooo, on ets? Qui te farà les botifarres cremades al microones? Qui te tallarà millor que jo les ungles del peu? Qui?…. Sóc la dona que compartirà amb tu tota la vida i per sempre, qui si no jo et dirà que no vagis a jugar la partida, ho faig per a tu, no són bona gent eixos borinots que diuen ser els teus amics.

  Paco jo t’estimo molt, no cap el meu amor dins de la carmanyola blava i no sé què més puc fer, només em queda llevar-te la televisió…. em fas mal, ets roín, Paco surt, t’estime i mai deixaré d’estimar-te.

  Paaco! Paaaaco! Paaaaaacooooo!

 10. silvana

  18 març 15
  16:09 #

  Per tu amor meu

  Tot va començar quan les nostres vides es van creuar un dia de sol radiant i des d’aquest moment em vaig adonar que ets un ésser meravellós ple de qualitats suficients per estimar-te amb facilitat, tens un cor que desborda bondat i el teu caràcter tranquil, transmet seguretat.
  Quan et trobes davant meu no pot resistir mirar-te als teus ulls clars sense deixar d’acariciar el teu cabell arrissat que és la meva debilitat.
  T’admiro perquè ets una persona que aconsegueix el que es proposa, defenses els teus objetius i tens les idees clares i ben definides.
  Dir-te que t’estimo, però aquesta paraula ja s’ha quedat curt, m’agradaria dir-te que ets el més maco que m’ha passat, ets la raó per la qual m’aixeco cada matí amb un sonriure a la cara.
  És tant la necessitat d’abraçar-te, tenir-te al meu costat i de poder besar-te que ja no m’imagino un món sense tu, ets realment únic i especial per mi.
  Simplement dir-te que ets l’únic amo del meu cor i que aquest sentiment és per sempre.

  T’estimo sense res més.

 11. Anna

  19 març 15
  18:44 #

  Estimat,

  Mai vaig imaginar-me que acabaria estimant-te tant, ets una persona bondadosa, pacient, amable, comprensiva, generosa i responsable, ho tens tot amor.
  Vull passar tota la meva vida al teu costat, vull ajudar-te quan ho necessitis i poder demanar-te ajuda quan no necessiti jo. El teu amor fa sentir-me valuosa i la teva companyia en fa lluitar per aconseguir una vida plena d’amor. Si caus vull estar al teu costat per aixecar-te. Has arribat a la meva vida per fer-la millor, gràcies vida.
  T’estimo sense condicions, amb tu he començat de nou havent après dels meus erros, he començat de nou per ser millor. El més important no és el que tenim sino a qui tenim.

  T’estimo,

 12. Assumpta navarro

  20 març 15
  18:55 #

  Hola Rosa,

  Avui t’explicaré un secret.

  Fa molts anys que estic enamorat. Però, la dona que estimo no ho sap. He intentat tantes vegades treure-me-la del cap! És més fort que jo, no puc. És molt difícil veure-la cada dia a la feina, notar-la tan a prop…. M’agrada com parla, com actua, com camina, com pensa és a dir,m’agrada tot d’ella.

  Tu ho saps Rosa, mai he estat amb cap dona perquè el que sento per ella no ho he sentit per ningú.

  Hi ha dies que penso que no podré dissimular i acabaré per descobrir-me a mi mateix. Tinc por de canviar una lletra del text com “l’estimo” per “t’estimo” i això seria un error imperdonable. Ben pensat, potser és el que hauria de fer. Per què amagar els meus sentiments? i si a ella li passa el mateix que a mi?

  Estic decidit, Rosa, a la propera canvio la lletra.

  Digue’m que en penses.

  Fins aviat.

  Records,
  Martí.

  Vic, 10 de mars de 2015.

Curiositats


Cursos


Arxius