1. Sergi

  04 des. 15
  11:21 #

  Hola, Caldes,
  Ja som aquí, amb Music Box, que és una parada d’intruments de segona mà i discos de vinil.
  Estarem aquets dies de les festes de Nadal, a una paradeta que hi haurà a la plaça de la Font del LLeó, els dies 20-27 de desembre. L’horari serà de 8 a 20h. Podeu portar si teniu algun instrument antic que no feu servir, i nosaltres, si voleu el podrem tornar a fer sonar, tambè us el podem comprar o canviar per algun altre que us agradi. Però si el que us agrada és escoltar música en dics de vinil, no hi podeu faltar, que en tenim molts per escoltar.
  Veniu aquets dies a la paradeta, us ho passareu bé, i porteu a tota la família que us ho agrairà també.
  Correu la veu i veniu tants com pugueu.

  ELS DE LA PARADETA

 2. M.Eulàlia

  04 des. 15
  15:35 #

  MERCAT D’INTERCANVI.
  A causa de la gran quantitat de refugiats. que hi ha hagut en aquest últims dies, hem decidit que diumenge dia 15 de desembre farem una parada a la plaça Font del Lleó, de 9 hores del matí fins a les 7 hores de la tarde amb el nom de AJUDA’NS. La finalitat és ajudar aquestes persones recollint: roba d’abrigar, diners, aliments i tot el que se’t pugui ocórrer per poder ajudar-los.
  A més a més, per poder fer més gran l’ajuda, hem decidit posar a la venta a la mateixa parada, objectes usats que estiguin en bones condicions amb l’objectiu de recaptar diners, per poder ajudar aquest necessitats.

  Esperem la vostre col·laboració.

  GRUP D’AJUDA PER L’EMIGRACIÓ

  30 de novembre de 2015 Caldes de Montbui

 3. Mirela

  06 des. 15
  15:31 #

  Com que s’apropa Nadal i estem en temps difícils i com que no volem que cap petit es quedi sense la seva joguina i perquè els seus pares no es poden permetre comprar-ne, volíem aportar el nostre gra de sorra. Hi ha molts pares que no saben què fer amb tantes joguines perquè els seus fills s’han fet grans. Les poden adquirir intercanviant o comprant al preu més baix, cap joguina supera 3 e i els diners recaptats seran per a Creu Roja perquè segueixin ajudant a qui ho necessiti. Així, d’aquesta manera sense adonar-nos podem ajudar a molts pares i alegrar a molts petits. Aquest any és la primera vegada que ho farem i ens estrenem a Caldes de Montbui, esperem que tingui molt èxit. El nom de la nostra parada ho diu tot, Jocs i Joguines. Tenim moltes coses per oferir com patins ràpids, nines boniques, pilotes noves, jocs de taula interessants, puzzles entretinguts, trencaclosques originals, cromos de tota mena i moltes coses més. … Ens trobareu a la plaça del Lleó el diumenge dia 22 de novembre de 10 h a 14 h.

 4. Ana

  06 des. 15
  19:23 #

  Parada d’instruments de segona mà i de discos de vinil.

  Ens adrecem als aficionats a la música, especialment als instruments musicals i als discs de vinil de la comarca del Vallès Oriental. Properament se celebrarà la Fira de Nadal, on tindrem oberta la nostra parada Music Box.

  Volem fer reviure a les generacions dels 60 als 90 aquells sons tan maravellosos i ens agradaria moltíssim que el jovent també els conegués. Vam trobar a faltar a la Fira aquesta aportació i vam voler posar fill a l’agulla i muntar-la nosaltres.

  Allà hi trobareu una selecció d’instruments musicals de segona mà a bon preu. Hi haurà pianos d’ocasió, guitarres, baixos i altres instruments de corda. Disposem també d’instruments de vent com saxofons, clarinets i flautes. Tenim harmòniques cromàtiques ideals per portar-les sempre a la butxaca.

  I us podrem oferir una àmplia oferta de discs de vinil d’estils diversos com ara pop, jazz, blues, rock i també música clàssica.

  Us esperem al carrer Nou de Caldes de Montbui a partir del dia 20 a la Fira de Nadal

 5. Sisco

  08 des. 15
  19:02 #

  INFANTS
  A partir de la propera setmana,podeu trobar una parada d’articles de segona mà per infants de 0 a 6 anys al Marcat de Sant Antoni – parada 34, amb el nom d’Infants.
  Som una associació de pares que recollim dinés per ajudar les persones necessitades. En aquesta, hi-podeu trobar tots els articles necessaris per als vostres fills: cotxets pràctics, caminadors lleuges, bicicletes,abrics i anoracs, pijames sencers i tot tipus de vestits i alguna cosa més. Tot de molt bona qualitat i al millor preu.
  Si alguna persona té algun d’aquests objectes i li ha quedat arranconat en el fons d’un armari, si vol entredar-nos-el l’aceptarem.
  Esperem veure-us.

 6. fran

  11 des. 15
  10:50 #

  ” Racò dels anys 80

  Atenciò, exclusiu Mercat de segona mà.Per a totes les persones,amants i nostàlgiques dels anys 80″.Discos de vinil,posters(AC/DC) Comics (Marvel),joguines(Lego) i roba de disseny. Som un grup d´amics, i la idea va sorguir després d`un llarg procés de recopilaciò.
  Realment ho fem, perquè la música que es fa ultimament no té l’encant i el ritme d’aquella època.Creiem que intercanviar, ès realment gratificant per als nostres seguidors/es i coleccionistes.Bons preus! Recopilacions des de 30e.
  Ens trobareu a la plaça de Comials el diumenge 29 de novembre d’11 a 22h

 7. jordi

  14 des. 15
  16:46 #

  EL FUSTERET
  Ha passat Sta Llúcia.Totes les ganes que havíem concentrat en la fira,que tot sortís bé,que fés bon temps,que els imprevistos fossin el més suaus posible i que vingués força gent es van complir.Així que molt contents.
  Cap allà les 10 del matí ja teníem tots els estris col·locats de manera que els més punxeguts o perillosos no fossin a l’abast dels més menuts.La taula de treball amb la cadira,per a l’avi artesà,molt ben disposat a ensenyar o explicar com treballar amb aquelles eines.
  Arriba l’home(l’avi)amb uns ulls espurnejant de felicitat,saludant-nos a tots amb un somriure d’orella a orella,interessant-se pels que no coneixia,en fi,una persona.
  Però de esguida li crida l’atenció la parada del davant.Plena de pantalletes que li semblaven petits televisors,moltes en moviment amb músiques,sorollets,etc i uns cartells per allà sobre”electrònica d’últimageneració” “android”,més targetes sota el nom del titular posava coses com “ccomunity mànager” “gerent viral”.Després d’estona de preguntes i respostes,batalletes i dades certes,a l’avi li semblava que per ser un bon fuster i fer mobles que ajudin a viure millor,no cal parlar de generacions i adjectius estranys a la nostra targeta.
  Adéu-siau

 8. dolors

  17 des. 15
  10:38 #

  EL FUSTERET – Mercat d’intercanvi .
  Amics del bricolatge, m’adreço a tots vosaltres per donar a conèixer els nostres articles de miniatures fets amb materials de fusta. Podeu trobar caixetes de joies, marcs, espanta jueus, sonalls per a la quitxalla, llapis, jocs d’escacs, trencaclosques i tota mena de creativitats. El nostre esperit és d’inventiva. Ens podeu trobar el pròxim diumenge a la plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui. Totes les peces es poden intercanviar i els preus són simbòlics. No perdis l’oportunitat de visitar-nos.

Curiositats


Cursos


Arxius