• Ens preocupa el nostre municipi

  Fem propostes a l’ajuntament per tal de millorar aspectes de la vida en comunitat. Infraestructures, qualitat de vida, comunicació…

 1. Carme Reyes

  06 des. 15
  19:55 #

  Sr. Regidor de Cultura,

  Com a representant de l’AMPA del col.legi públic del poble, m’adreço a vostè per expressar-li el següent:
  En els darrers anys ha anat creixent l’oferta educativa en el nostre poble, però encara falta molt per fer.
  Els nostres infants i adolescents no tenen un espai cultural on trobar-se els caps de setmana, gaudir del temps lliure i poder realitzar activitats conjuntes per al desenvolupament de les relacions socials.
  Actualment hem de desplaçar els nostres fills cap als pobles veïns si volem que estiguin en un espai controlat on ofereixen aquests serveis.

  Creiem que un esplai al poble amb monitors i monitores especialitzats, potenciaria l’educació en el lleure. Podria ser molt enriquidor per al creixement individual i en grup dels nostres joves i, a més, fomentaria els valors i vincles humans.

  Estem convençuts de la importància d’aquesta proposta com a part del projecte educatiu del poble i confiem en el recolzament del mateix per part de la vostra regidoria.

  Atentament,
  Carme Reyes

 2. Àngels Jiménez

  14 des. 15
  12:19 #

  Snyor,
  La meva família i jo, tenim una botiga d’alimentació al carrer principal d’aquest poble. És de productes d’elaboració pròpia i artesanal, amb molta diversitat d’aliments com poden ser: fuet, llonganissa, xoriço, botifarra negra i blanca, bull “bonissim”, quince varietats de formatges “aquets també fet per nosaltres”, etc. Per altre banda fem plats cuinats, procurant sempre tenir una varietat àmpla per oferir una dieta sana i equilibrada als nostres clients. Apart de tot aixó tenim carns fresques: porc, vedella, xai, pollastre i conill.
  Estem molt orgullosos del desembolupament d’aquesta feina. Primer, perquè la feien els nostres avantpassats i per aixó la coneixem tan bé. Segon, perquè es molt important oferir productes tan naturals com són els nostres. Per conseqüent ens agradaria consciènciar a la gent de com n’hes d’important que es mengi sa. Amb una dieta sana i equilibrada guanyariem en salut i benestar. És per tot l’expossat que ens agradaria posar una paradeta a la fira-mercat que fan una vegada al mes als botiguers del poble. Nosaltres aportariem noves idees per fer que ens visites més gent, com per exemple: 1/ faríem demostracions de receptes de cuina, 2/ per cada compra regalaríem números per a sortejos varis, etc. Aixó es un petit suggeriment entre tantes coses que fariem.
  Finalment i per acabar, si vostè creu possoble oferir-nos aquesta oportonitat, seguidament m’informaria i gestionaria per fer la inscripció. Per poder formar part com abans millor d’aquet grup d’emprenedors i emprenedores.
  Per aquestes qüestions exposades, pensem que la nostra paradeta podria aportar enterès a la fireta.
  Esperant la seva resposta, el saludo molt atentament.

  Àngels Jiménez

 3. Joan Antoni Berzosa

  01 juny 16
  17:03 #

  Bon dia:
  Tenim ja estadístiques de transmissions d’immobles de tot el 2015. Fixeu-vos companys quines curiositats;
  A Caldes de Montbui…El nombre total de Transaccions d’habitatge durant l’any 2015 ha estat de 92 un -8.91% menys pel que fa a l’any 2014 (101).
  A Palau-Solità …. El total de transaccions d’habitatge durant l’any 2015 ha estat de 60 un 20.00% mes pel que fa a l’any 2014 (50)….
  A Sentmenat …… El total de transaccions d’habitatge durant l’any 2015 ha estat de 98 un 206.25% mes pel que fa a l’any 2014 (32).
  A Bigues ….. El total de transaccions d’habitatge durant l’any 2015 ha estat de 67 un 26.42% mes pel que fa a l’any 2014 (53)
  A Lliça d’Amunt …El total de transaccions d’habitatge durant l’any 2015 ha estat de 82 un 38.98% mes pel que fa a l’any 2014 (59).
  Estic sorprès del comportament tan diferent al nostre Municipi. Tots despunten en vendes menys el nostre que no solament no avança sinó que ha retrocedit un 8,91%.
  Potser resulti que l’alta renda per càpita d’uns quants ha permès mantindre preus alts en època de crisi i per això no acaba de recuperar la salut el mercat immobiliari. Si comparem Caldes de Montbui amb els voltants el m2 de residencial és d’allò més alt, per no dir el més alt.
  Fixeu-vos, mentre Caldes de Montbui, ronda els 1.700,-€/m2 de mitjana, Sant Feliu de Codines per exemple 1.400,-€/m2, Castellar Vallès 1500,-€/m2, Granollers, 1680,-€/m2….
  Caldes, amics, és un poble car, no hi ha dubte.
  Ara cal esperar que el consistori el faci almenys atractiu en serveis i impostos, si no acabarà passant el que està actualment passant: una població en descens i una piràmide de població envellida. Esperem que el Pla Horitzó 2015, doni eines i visió als nostres tècnics.

 4. Joan Antoni Berzosa

  01 juny 16
  17:05 #

  Bona tarda de nou,
  Perdoneu, aquest recull de preus, és un extracte d’una notícia meva que penja al meu Facebook.
  Gràcies,

Curiositats


Cursos


Arxius