• Reformem Can Croscat

  L’ajuntament ha demanat als ciutadans i ciutadanes que exposin les seves idees per a la rehabilitació de l’edifici de l’antiga fàbrica de Can Croscat. Quina és la vostra?

3 comentaris

 1. Sisco

  20 gen. 16
  17:57 #

  Senyor alcalde,

  Som un grup de quatre estudiants de català del CPNL. Hem sabut de la disponibilitat dels espais de Can Croscat i per això proposem diverses activitats per omplir-lo.

  Per a la primera planta, un espai de manualitats infantils com pintura, plastilina,fang, etc.Només necessitaríem piques per rentar-se les mans, taules llargues i productes no tòxics. Estaria adreçada a infants i joves, així aconseguiríem més espais de lleure per a la canalla.

  A la segona planta hi posaríem un espai multidebats per a tothom. Al tauler d’anuncis indicaríem els temes de debat i conversa. L’objectiu és aprendre a dialogar, no a monologar, ampliar coneixements divertint-se. Necessitaríem quatre cadires i quatre taules.

  A la tercera planta hi posaríem sala de cinefòrum, música i teatre. Aniria dirigida a un públic adult. Aquí guanyaríem em coneixements culturals i només necessitaríem un projector, una pantalla i cadires còmodes.

  Com que sabem de la qualitat d’altres espais públics, esperem afegir-hi aquest.

  Atentament,
  Grup d’amics

 2. M.Eulàlia

  21 gen. 16
  11:18 #

  Benvolgut Sr. alcalde,

  Som e l’associació de veïns de la Plaça Catalunya i ens adrecem a vosté perquè ens hem assabentat que la nau de Can Croscat esta disponible.
  La nostre proposta després de meditar-la molt detingudament es:

  La primera planta podria estar dedicada als nous emprenedors. Oficines i despatxos, per impulsar el treball, per la creativitat i la professionalització dels participants. Hi hauria d’haver, ordinadors, impressores i zones wifi.

  A la segona planta seria convenient un centre de rehabilitació per a persones amb problemes físics, per les mancances que té el poble d’aquest servei. Per això, necessitaríem : camilles, ultrasons, parafines i professional. Els beneficis d’aquestes activitats seran sobretot evitar els desplaçaments de les persones afectades.

  La tercera planta hi podríem posar un centre de ball de saló, per esbarjo de les persones, a més a més es podria competir i també professionalitzar-se. Necessitaríem, altaveus, instal-alció de só i una monitora de ball , aquesta activitat seria una promoció molt important
  per al poble, ja que es compatiria amb altres municipis.

  Sense res més a dir, esperem noticies seves.

  Atentament, associació de veïns de la Plaça Catalunya.

 3. Ana

  24 gen. 16
  18:37 #

  Senyor alcalde,

  Ens hem assabentat que Can Croscat serà un espai públic, per tant la nostra organització li vol fer arribar les nostres propostes. Som un grup d’arquitectes amb interés en millorar els serveis de la nostra comunitat.

  Proposem tres espais: A la primera planta, una bolera que seria un punt de reunió per a adolescents i per a famílies en general, un lloc per passar unes hores divertidas. Caldria un terra adequat i les instalacions adients.

  A la segona planta, un Teatre-Auditori i una Escola d’art per desenvolupar el vessant artístic de la gent jove i per poder ensenyar música, pintura, escultura i circ. L’espai hauria d’estar dividit en aules polivalents i caldria personal qualificat.

  A la tercera planta, un espai social per a a celebracions i reunions d’agrupacions i també de familíes. Pensem que es una iniciativa atractiva i factible amb poca inversió. Es necessitarien taules grans, cadires i una cuina equipada.

  Pensem que les tres propostes són bones per augmentar l’oferta lúdica i cultural i esperem que siguin del seu agrat.

  Esperem la seva resposta.

  Cordialment,

  Grup d’arquitectes de Caldes de Montbui

Curiositats


Cursos


Arxius