• Problemes de gènere o de sexe?

  Si cliqueu aquí podreu sentir l’espai de dimarts passat a EL MÓN a RAC 1 on la lingüista Carme Junyent i l’escriptor Quim Monzó reflexionen sobre l’ús del doble gènere a què ens hem habituat: Benvolguts/ benvolgudes; calderins i calderines…

  La conversa comença a partir del minut 13. Tingueu una mica de paciència, la descàrrega pot tardar uns segons.

 1. Mercè

  02 març 16
  9:39 #

  Ahir vaig escoltar el programa de RAC 1 sobre el gènere i el sexe i el vaig trovar interessant i entenedor. Francament, després d’escoltar aquestes explicacions m’adono de la falta de cultura de molta gent que inclou el femení a tot arreu, precissament presumint de parlar el català molt millor que els altres. Buf! Quina manera d’embolicar el nostre idioma.

Curiositats


Cursos


Arxius