• Han tancat la discoteca

  El president de l’Associaicó de Veïns del Barri Tranquil està molt content perquè la discoteca que hi havia al barri ha estat clausurada per ordre judicial.

  Però, què n’han de dir altres col·lectius del barri? Tothom ho veu igual?

 1. PACO GARCÍA

  04 març 16
  8:45 #

  SOM AL CARRER I ARA QUÈ?

  Com a treballadors de la discoteca de la plaça del Barri Tranquil que ha tancat la seva activitat per la sentencia dels jutjats, ens sentim afectats directes pel tancament.

  Son conscients de les il.legalitats i mancances que pateix el local en qüestió i dels problemes i queixes que genera al veïnat. Però abans d’optar per una decisió tan dràstica que afecta els treballadors, creiem que els propietaris podrien haver corregit les deficiències del local i haver dialogat amb totes les parts interessades per intentar trobar una solució que garanteixi la continuïtat dels nostres llocs de treball.Per això, creiem que podrien haver tingut en compte altres alternatives per fer possible la continuïtat de la nostra activitat laboral.

  Considerem que s’ha donat prioritat a les queixes dels veïns, que els propietaris han acatat la sentència sense recórrer-la, però ningú, a data d’avui, s’ha interessat per les nostres necessitats ni ha valorat els problemes que comporta deixar tantes famílies a l’atur.Ens sobta que fins ara cap de les parts implicades s’hagi adreçat a nosaltres per buscar la viabilitat del local.

  Esperem que aquest escrit faci reaccionar les persones implicades i ens ajudin a trobar la millor solució per a totes les parts.

  ÀNGELA, Mª JOSÉ, MÒNICA i PACO.

 2. Mercè

  04 març 16
  12:45 #

  QUE FAREM ELS JOVES?

  En aquest mes d’octubre, l’ajuntament de Caldes de Montbui ha aprovat el tancament de l’única discoteca del poble just abans de la Festa Major.

  A conseqüència d’aquesta mesura, els joves ens trobem amb el problema de no tenir un lloc on anar de festa a la nit i ens veiem obligats a desplaçar-nos als pobles veïns.
  Per tant, hi ha una part de jovent que no pot ni sortir per manca de vehicle i els que sí que en tenen, pateixen una major despesa cada cap de setmana, cosa que no tothom es pot permetre.

  A més a més, no hem d’oblidar el risc que comporta agafar el cotxe a altes hores de la matinada amb son i segons com, amb una copa de més.

  Malgrat a qui li pesi, el tancament de la discoteca, deixa els joves al carrer, per això demanem la seva reobertura.

  Atentament, els joves de Caldes.

  Grup de treball: CARME, JOSEP, XAVIER i MERCÈ

 3. Núria

  06 març 16
  18:52 #

  LA JUSTÍCIA DÓNA LA RAÓ

  Som un grup de joves que vivim a prop de la discoteca del Barri Tranquil.
  El motiu d´escriure aquesta carta és per manifestar la nostra satisfacció amb relació al tancament de la discoteca.

  Con que havíem estat usuaris d´aquest local podem donar fe del què passava dins,ja que últimament allò no era un lloc de divertiment sinò un cau de discordia i de continuats conflictes.

  També estavem assabentats que havia alguna denúncia referida a la seguretat, perqué es possava en perill la integritat dels joves.

  Ens sentim molt alliberats i tenim la necessitat d ´expressar la nostra satisfacció en relació al tancament de la discoteca i dels fet que un cop més la justícia ha fet la seva feina i ha complert amb les seves obligacions.

  Des d aquí volem felicitar l´Associació de Veïns del Barri Tranquil per la constància que han tingut a mantenir les seves queixes.

  TERESA C. CLAUDIA, JAUME i NÚRIA

 4. Annabel Mateos

  06 març 16
  20:53 #

  DESACORD AMB EL TANCAMENT DE LA DISCOTECA

  Fem aquesta carta al diari en representació de tots els treballadors de la discoteca “La Plaça” per reivindicar i mostrar el nostre desacord davant la sentència de tancament que s’ha produït recentment.
  Respecte al soroll, la queixa principal que manifestaven els veïns, ja fa temps que s’ha solventat perquè una empresa va insonoritzar tot el local i es van realitzar totes les millores necessàries per complir la normativa.
  Les conseqüències d’aquest tancament perjudiquen molta gent, ja que quinze famílies del poble es queden sense feina ni ingressos. Així mateix, es perd un espai pels nostres joves que es veuran obligats a anar a altres poblacions, amb els perills que això comporta.
  Pensem que el tancament és una mesura molt dràstica i perjudicial. Creiem que es poden buscar altres solucions perquè la discoteca pugui continuar funcionant en bones condicions i fent el servei que durant tants anys ha exercit.

 5. Eli Santacruz

  07 març 16
  9:53 #

  MARXEM DEL CENTRE

  Som els propietaris de la Discoteca que fa uns dies la policia ens va obligar a tancar per les queixes dels veïns. El local està clausurat des del 10 de gener d’enguany.

  Estem molt dolguts perquè des de la primera queixa, hem anant fent millores en les nostres instal·lacions a fi d’adequar el local, la qual cosa ens ha suposat una gran inversió, què ja no recuperarem.

  Sempre hem complert totes les normatives i hem tingut els permisos necessaris per a la nostra activitat.

  Com a propietaris hem decidit defensar els 18 treballadors i mantenir un lloc d’esbarjo per al jovent i per això ens traslladem a la zona industrial.

  Per tant, demanem a l’Associació de Veïns que col·labori amb nosaltres a fi d’aconseguir una ruta nocturna de transport públic, per la seguretat de la nostra jovent.

  MARIA ROSA, JOAN, ABEL I ELISABETH.

Curiositats


Cursos


Arxius