• Ens presentem

  A partir de l’exercici 7 de la pàgina 30 del Quadern d’exercicis, hem redactat un breu text de presentació.

 1. Lingzhi Nie

  16 abr. 16
  10:44 #

  Soc Lingzhi Nie y soc una xinesa. Tinc trenta un anys. Visc amb la meva parella a granollers. De dilluns a divendres me llevo a els tres cuarts de set. I dissabre y diumenge me llevo quan no tinc més gana per dormir. Tots els matis y tardas traballo. Dino amb els meus companys de treball. Perquè paga l´empresa. Com trigem molt en acabar la dina, gairebé mai sortem de treball puntual. Y com dino molt bé al migdia, generalment no sopo. Faig l´estudio directament quan arribo a la casa. Dormo sobre les dos cuarts de dotze. No faig compra com tinc la meva agenda super saturat, i ho fa la meva parella. Parlo una u dos cops con la meva familia per telèfon per setmana. No sé tocar els instruments de música.

 2. Melani

  16 abr. 16
  17:48 #

  Jo sóc la Melani, visc a Caldes de Montbui amb la meva família, i tots els dies sino amb els dos cops al día mirem la tv. Al matí faig moltes coses en la meva casa. Tots els dies parlo amb la meva mare de Costa Rica.
  Entre setmana em llevo a les vuit del matí. Vaig a comprar dos cops per setmana amb la doña del meu pare.
  No tocó el piano ni cap altre instrumemt.

 3. Alejandro

  17 abr. 16
  16:01 #

  Jo sóc l’Alejandro, tinc seixanta anys y visc a Caldes de Montbui amb la meva dona.
  Jo em llevo a las vuit del mati, esmorzo i faig la feina de casa.
  Jo dino amb la meva dona i veig la televisió. Per la tarda faig fotografies amb el meu ordinador.
  Jo sopo a les nou del vespre i veig la televisió.
  No tocó el piano ni cap altre instrumemt.

 4. Jesica

  18 abr. 16
  16:58 #

  Hola! sóc la Jesica, tinc vint-i-set anys i visc a Caldes de Montbui. Visc amb la meva familia. Als matins treballo de mestressa en casas. Després de treballar vaig a casa amb el meu fill i preparo el dinar. A les tardes aprofito a descansar i jocs amb el meu fill. Tots les dies parlo amb la meva mare i el meu pare a Argentina.

 5. Teresa Cadena Ramirez

  18 abr. 16
  18:06 #

  Jo sóc la Teresa, tinc cinquanta quatre anys i visc a Caldes de Montbui amb els meu marit el Javier i les mevas filles la Vanesa i la Silvia.
  De dilluns a divendres em llevo a dos cuarts de sis, em dutxo, esmorzo, preparo el dinar per la meva familia i vaig a treballar.
  Dino sola perque lo faig en el treballo pero el sopar sempre lo faig en casa meva amb les mevas filles i els meu marit.
  Un cops per semana parlo por telèfon amb la meva familia de Colombia.
  No toco el piano mai i vaig a comprar un cops per semana amb el Javier.

 6. Angelica

  18 abr. 16
  20:17 #

  Hola! Jo amb dic Angelica Diaz. Tinc trenta cinc anys
  Visc a caldes de montbui amb la meva filla, al mati porto la meva filla a l’escola i de 10 a 2 del la tarda treballo a la botiga de la meva germana.

  Dimarts i Dijous de 7 a 9 del vespre Faig classes de catala, despre de sopar miro la tele i els caps de setmana profito per descansar amb la meva filla.

 7. Eucaris Estrada Perez

  19 abr. 16
  15:09 #

  Hola! soc la Eucaris, tinc 44 anys, visc amb el meu germà, la meva cunyada, la meva neboda i la meva filla, visc a Caldas de Montubui. De dilluns a divendres em llevo a les 7, al mati curo a la meva neboda i a la tarda surto a caminar, miro la tele. Dino amb tota la familia. Sopo a casa meva i despres de sopar miro la tele o parlo per el movil amb meva mare i el meu fill. Yo dormo a les deu. Un cop per setmana vaig a comprar amb el meu germa.

 8. Gladys Cisneros

  19 abr. 16
  16:15 #

  Hola, soc Gladys, tinc 46 anys visc amb el meu marit i amb els meus 3 fills en Caldes de Montbui. De Dilluns a Divendres amb llevo a les 8 i els caps de setmana a las 9:30. Al mati netejo la casa i vaig a fer la compra. Jo dino amb el meu fill. Per la tarde vaig a fer una mica d’Esport i al vespre dels dimarts i dijous vaig a català. Jo sopo a les 9 de la nit excepte els dimarts i dijous. Després de sopar veig la televisió i vaig a dormir a les 11:30. Jo vaig a comprar 4 vegades a la setmana. Jo parlo amb la meva Mare que viu a Canadà tots els dilluns per la nit. Jo no toco el piano mai, jo cuso a vegades.

 9. Jorge

  21 abr. 16
  19:24 #

  Hola! soc Jorge, tinc 35 anys i visc a Caldes amb la meva dona. De dilluns a divendres vaig un curs del ayuntamient al matí de 08:30 a 14:30, molt interessant sobre orgnaització i gestió de megatzems. Els cap de setmana faig de cambrer a una masía. A la tarda, normalment Jo faig les coses de casa meva. Dimarts i Dijous de 7 a 9 del vespre faig classes de català i ens ho vam passar molt bé
  Després del sopar, Jo rento els plats i peparo les coses del dia siguent. Veig la televisió fins 24:00 ó 00:30.

Curiositats


Cursos


Arxius