• Intensiu juliol 2016

  Els alumnes del curs intensiu d’estiu B1 han visitat el museu Thermalia i el centre històric de la vila.

  També podeu llegir la seva presentació.

  20160720_192423-120160720_195010IMG-20160721-WA0000IMG-20160721-WA0001IMG-20160721-WA0004

 1. JIMENA

  26 jul. 16
  18:15 #

  Soc una dona baixa, prima, cabells ondulats i morena. Soc de caracter maco, treballadora, simpatica, seriosa, tranquilla.
  A mi m’agrada portar roba informal, texans, bruses, vestits, faldilles, sandalies, vambes, accesorise…
  Colors preferits son el blanc, vermell, groc, lila, gris i negre

 2. patxi

  26 jul. 16
  18:15 #

  Soc una persona tranquil.la, a vegadas!!! aplicant, pacient i m’agrada anar amb bici. M’agrada portar roba còmoda i ample, de colors vius.
  Ni alt ni baix i el meu pes és normal.
  El meus colors prferits són el verd i el blau.
  No porto joies, només un anell de compromis i rellotge.

 3. Sergey

  26 jul. 16
  18:16 #

  Hola! Em dic Sergey. Soc rus. Soc un home alt i una migueta gras 😉 Tinc els cabells largs i els porto lligats amb una cua. Crec; que soc simpatic, pacient i tranquil. Me agrada portar la roba molt comoda de colors blau, negre i gris.

 4. Giulia

  26 jul. 16
  18:17 #

  Hola! Em dic Giulia. Soc italiana i la meva llengua materna és l’italiá. Tinc trenta anys, soc una noia força alta i una mica grassoneta. Tinc els cabells llisos, més aviat castany i els duc curts. M’agrada molt l’estiu i portar vestits i faldilles colorades. Els meus colors preferits son el violeta, el verd i per la roba el vermell. Soc mestressa de casa, soc treballadora, simpàtica, no gaire xerraire, força tranquil·la, molt pacient i gens pessimista.

 5. Ida

  26 jul. 16
  18:18 #

  Jo sóc baixa, una mica grassa. Els meus cabells són tenyits.
  A l’estiu em vesteixo amb una samarreta i pantalons curts.
  A l’hivern, a vegades porto jerseis i anorak. Si fa molt fred, porto guants i fulard.
  Els meus colors preferits són, generalment el vermell, el negre i el lila pero les sabates les prefereixo de colors foscos.

 6. Vanesa

  26 jul. 16
  18:20 #

  Sóc una dona alta, estic una mica grassa, amb els cabells llargs i ondulats, tenyits de color vermell coure, de vegades porto la clenxa al costat.
  Sóc poc bromista, en general molt pacient i óptimista. M’agrada treballar encara que per el moment estic sense feina i sóc molt simpática.
  M’agrada portar roba cómoda i lleugera, ara a l’estiu m’agrada molt portar vestits.
  Els meus color preferits son : el blau, el vermell, el blanc i el rosa.

 7. elizabet

  26 jul. 16
  18:24 #

  soc una dona i tinc 31 anys D’ estatura alta, prima, cabells llisos,llarg..soc traballadora simpàtica mat aplicada .M’ agrada la roba normal.els meus colors preferits son el vermell i el negre i el morat.

 8. jaldin

  26 jul. 16
  18:24 #

  Jo soc jaldin en mi me agrada mol curs de català. d estatura bas 163 y me agrada mol espors

 9. Inna

  26 jul. 16
  18:25 #

  Em dic Inna. Soc rossa. Tinc els cabells llisos i tenyits. Els porto deixats anar i sense serrell. Soc una miqueta grassoneta, no gaire alta. Els meus ulls son blaus. Soc bastant simpatica i molt oberta, treballadora peró gens esportista. M’ agrada la roba més clàssica, molt còmoda i de qualitat. Els meus colors preferits son: blau, verd,rosa. També m’encanta el blanc i el negre.

 10. Carlos

  26 jul. 16
  18:25 #

  Sóc un noi i tinc 29 anys d’estura alta grassonet, cabells negres i ondulats. Sempre porto el cabell curt .
  Sóc treballador, simpatic, molt aplicat. M’agrada la roba normal, els meus colors preferits son: el vermell i el negre

 11. demba

  26 jul. 16
  18:28 #

  em va vestir un samarreta manigot curta pantalons grisos sabates negres. sóc alt jove de pell negre ulls gris sóc prim lleig maco

 12. RUKHSANA

  26 jul. 16
  18:30 #

  Jo soc molt treballadora. Jo soc baixa i una mica grossa, tinc els cabells llargs i son de color marró i negre. Els meus ulls son de color marró i negrei el meu nas es prims i petits.
  Soc un a dona tranquil.la i m’agrada portar la roba que porten els Pakistanis i pantalons i camisetas.
  Els meus colors preferits és el marron, rosa i blau.

 13. Elson Guzman

  26 jul. 16
  18:39 #

  sóc un noi d’estatura baixa, prim, cabells negres.
  sóc una mica bromista, simpatic, treballador per obligació, aplicat, una mica esportista.
  m’agrada la roba comoda.
  els meus colors preferits el blau el vermell. el blanc i el negre també

 14. LILI

  26 jul. 16
  18:56 #

  soc una noia alta prima amb cabells castanya llisos, soc morena. soc molt traballadora, simpatica, tranquil, una mica bromista i aplicada. m` agrada portar roba lleugera i de vegades m` agrada roba elegant. els meus color preferits son el rosa i blau.

Curiositats


Cursos


Arxius