• Sabeu qui es casa?

  Amics, parents, companys…

  Qui són els nuvis?

  Com són?

  Quina sorpresa els prepararem?

 1. M.Eulàlia

  05 oct. 16
  20:11 #

  Amics i companys universitaris,

  La Rosa és una noia molt alegre i atrevida, sempre et convenç de fer qualsevol bogeria per divertir-te, fa volar coloms. Però a la vegada és molt esplèndida, ho comparteix tot i et fa veure la vida de manera molt positiva, només cinc minuts amb ella i ho veus tot de colr de rosa.
  En canvi en Pere, és un noi temerós del què diran, rabassut, alt,i que és distingeix per la seva elegància .

  Tenim una sorpresa per en Pere i la Rosa, hem fet mans i mànigues per obtenir els diners per poder-los obsequiar amb aquest regal : “Un salt de puenting” , sabem que a la Rosa li agradarà molt. Quant en Pere, sabem també que s’ofegarà en aquest got d’aigua quan s’assabenti de la nostra sorpresa.

 2. Sisco

  06 oct. 16
  9:36 #

  Casament del Xavier i la Núria
  La Núria és la meva companya preferida, i ara se’ns casa. Estic molt emocionada amb aquest casori, és tan maca! Tant petitona, quan et mira amb aquells ullets tan blaus i la carona de nena entremaliada no li pots negar res. A la vegada té un caràcter i una voluntat de ferro i és capaç de fer tot el que es proposi. És a dir que no s’ofega en un got d’aigua.
  En Xavier sempre diu que vol fer un pensament i comprometre’s amb els més necessitats. Encara que no ho sembla, sempre anat de vint-i-un botó!
  Per això li fem aquesta sorpresa, perquè doni el primer pas.
  Hem pensat com una bona sorpresa a fer-los una broma molt original, perquè són una parella molt generosa, altruista, pensem que es podran fer carrac de l’apadrinament per tres anys d’un grup de deu nens de l’Índia per fer-los feliços. Nosaltres ho farem el primer any i els altres dos ho faran ells.

 3. fran

  07 oct. 16
  10:31 #

  Aventura al Berguedà
  L’Ester és una noia físicament menudeta i amb una personalitat encantadora. És molt inteligent i li agrada molt la natura i els esports de muntanya. Gaudeix esquiant i escalant. Estem segurs que gaudirà moltíssim amb la sorpresa que us volem proposar per a ells

  En Joan és un jove afectuós i generós que gaudeix de la vida a cada instant. És un autèntic esportista,alt i prim i amb un aspecte atlètic que fa enveja. Ara mateix no toca de peus a terra amb el seu casament.

  Al Joan i l’Ester els volem fer una sotida de cap de setmanat,al Bergueda, visitar la Pobla de Lillet fent diferents activitats,com agafar el tren típic que visita els Jardins Àrtigues.I una sortida per visitar les fonts de la vila, els farem disfrutar d’una estada a l’hostal La Bona Sort,en pensió completa. No hi ha alegria amb la panxa buida!

 4. josefina

  07 oct. 16
  21:45 #

  La Garrotxa a vista d’ ocell

  La Joana és una noia que té totes les virtuts per passar-ho bé. Una noia amb tots els ets i uts.Al seu costat no toques de peus a terra.Sempre atenta amb els amics i detallista en els fons i formes.
  L´Enric és un noi una mica desgarbat, molt alt,atractiu, simpàtic, té grans qualitats, és molt cavalleresc, altruista i molt bona persona.És un noi que fa patxoca i no fa volar coloms.
  Hola tots i totes| Volia informar-vos de la sorpresa que volem fer a l´ Enric i Joana pel seu casament. Un viatge en globus per la Garrotxa. D’ allí aniran a voltar per tota la Garrotxa què és impactant. Serà una experiència única i inoblidable per ells.
  La caminada més llarga comença amb un primer pas i en el cas dels nostres amics serà un pas en l’ aire.

 5. IRMA

  14 oct. 16
  7:20 #

  Endavant promoció del 2006!

  Diuen que els pols oposats s’atrauen… I els nostres companys de la infància en Pol i la Laia són un bon exemple.
  Qui no se’n recorda del rebombori que va haver-hi en formar-se la primera parelleta dins la classe? Doncs bé, una dècada després han fet un pensament i se’ns casen!

  Segur que no heu oblidat la Laia, aquella nena pèl-roja i pigada d’ulls minúsculs, escanyolida, bellugadissa com un cul de mal seient, ben trempada i amb una gran disponibilitat per tot, sempre nerviosa mossegant-se les ungles. Envejable per la seva vitalitat esgotadora, atrevida, imparable i plena de respostes.
  I recordeu al sant de Pol?, panxut però escorredís, amb cara de pomes agres de bon matí, amagant-se darrera unes enormes ulleres negres, de boca tancada i mirada fixa. Un geni de les mates, el més aplicat de tots, intel·ligent i responsable. Li dèiem el veterinari silenciós, ell tan generós i de bon cor, sempre salvant i cuidant animalons maltrets.

  I dit això, us farem cinc cèntims de què s’està coent… Uns quants exalumnes proposem fer una festa “remember” als nostres nuvis. Com? Bé, volem reproduir amb tots els ets i uts l’entorn i l’ambient musical d’aquella famosa nit d’acomiadament de 6è, on tots vam ser fidels testimonis del seu primer i vergonyós petó que ara els ha portat fins a l’altar.

  Us animem a participar-hi! Veniu vestits de vint-i-un botó, com aleshores ens vam posar les nostres millors gales i així gaudirem tots junts amb en Pol i la Laia d’una segona nit inoblidable.

  T’hi apuntes, oi?

Curiositats


Cursos


Arxius