1. IRMA

  19 oct. 16
  15:50 #

  CARTA D’AMOR A ELISA

  Elisa, Elisa, Elisa… comprenc la teva responsabilitat i comparteixo la teva decisió que ens ha dut aquesta situació, però la distància m’angoixa i em té ple de malenconia.
  Enyoro estar vora la mar, veure les teves pàl·lides mans de fina pell dibuixant cors a la sorra humida, amb la teva marcada tendresa. Enyoro mirar als ulls rodonets i plorosos per la brisa, i com els teus rínxols daurats se’t passegen davant les galtones.

  Estimada Elisa, de veu dolça i carinyosa, de paraules pautades i silencioses, de llàgrimes delicades i somriure de gratitud, capaç de despertar mil emocions al teu entorn. Desitjo percebre de nou la teva olor, tan autèntica a cireres caramel.litzades, em torna boig i em recorda els teus llavis carnosos i vermellosos desitjosos de besar, impossibles d’oblidar.
  Saps Elisa? Em desperto cada nit i miro per la finestra, fins que l’escalfor del meu alè entela els vidres, llavors, hi passo la màniga del pijama i t’imagino allà, a fora, amb aquell cos esvelt ple d’elegància, lliscant els dits suaus i lleugers sobre la rossa i llarga cabellera. Et veig tan tranquil.la i joiosa alhora!, fent-me senyals tot convidant-me a sortir… però jo sé, que només ets al meu pensament.

  Estic enamorat de tu Elisa, sí, ben enamorat. Admiro la teva generositat, paciència i seguretat, i gaudeixo de la teva fortalesa, coratge i vitalitat. Però ara, el meu rellotge està aturat, princesa, cada ofec del meu cor és d’enyorança de tu i cada batec xiuxiueja el teu nom.
  Vull que sàpigues, amor meu, que t’espero cada vespre ajagut sota l’ametller (el que té les nostres inicials gravades a l’escorça), i seguiré esperant-te cada dia fins sentir les teves passes darrere meu, i saber que per fi has tornat… perquè jo, t’estimo Elisa.

  El teu esperançat i fidel enamorat,

 2. emilia

  19 oct. 16
  16:05 #

  Estimada Laura, estic escrivint aquesta carta per dir-te com penso en l’amor que sento per tu i el
  sofriment que hem patit per la distancia de km que ens separen a causa de la feina. Sóc
  conscient que això s’acabarà en tres mesos, però per a mi és una eternitat.
  No puc arribar a dormir i llavors començo a pensar en els teus ulls de color verd mar, ells llavis carnosos, la cabellera llarga de color negre de jet, els teus pits perfectes i les llargues cames. Però el més em mou de tu és saber que ets una persona fidel, elegant, riallera, atenta i generosa.
  M’has robat l’ànima i el meu cor, només desitjo que els teus sentiments siguin recíprocs,
  ja que estic decidit a passar la resta de la meva vida amb tu, ets el més important per mi en la meva vida, i mai deixaré de dir-te quan t’estimo, t’estimo.
  Espero amb ansietat la teva carta, fins llavors viuré una tortura emocional.

  Una abraçada i un gran petó per a la meva princesa.

  David

 3. Fran

  21 oct. 16
  10:37 #

  Estimada Carolina, voldria expressar amb aquesta carta,que estic molt enamorat de tu.
  M’agrades força per la teva personalitat i el teu caràcter.Ets una dona molt romàntica i tens una cara molt maca, amb aquests ulls verds. Ets menudeta, morena i tens uns peus molt petitons.T’agraden molt els gossos i els gats.També practiques diferents esports, que fem junts: el senderisme i la marxa nòrdica.Realment ets una dona molt inquieta i t’agrada molt parla amb la gent,tens un gran cor, per això tens molts amics.

  ” T’estima Fran”

 4. josefina

  23 oct. 16
  15:31 #

  Hola Luís ! Et preguntaràs el perquè d’ aquesta carta? És perquè vull declarar-te una cosa que m’ esta passant fa uns mesos.
  Ja fa uns anys que ens coneixem. Va ser d’ una manera una mica estranya. Vas entrar en aquella cara de pomes agres. Sense voler fer molts amics.
  En aquest moment pensava de tu que eres una persona esquiva i reservada. Tan teu. No t’ agrada fer la gara-gara a ningú. Et saps guanyar les garrafes amb la teva feina amb tots ets i uts.
  A mesura que he treballat amb tu m’he adonat que son molt semblants a l’hora de fer la nostra feina, tots dos som cul de mal seient. Això sí, ets una mica tossut, però compensa per què saps escoltar, quan parlem llavors entres en raó. La teva manera de tractar-me, sempre tan cavalleresc i atent. Si veus que arribo trista, en un tancar i obrir d’ ulls em treus un somriure. Em fas fer volar colons, quan em mires en els teus ulls marrons tan bonics i el teu somriure. Això que quan et vaig veure la primera vegada pensava que no m’ agradaves gens ni mica, així baixet i esquerp. Ara he canviat la meva manera de veure’t.
  És el moment de fer un pensament i tirar endavant les atxes. Com t’ he dit al principi una cosa que em passa fa uns mesos i he tret la conclusió que m’estic enamorant de tu. Et trobo a faltar quan no estem junts i el teu somriure, la teva companyia.
  Ara ja saps per què fa dies que estic estranya.

  Fina

Curiositats


Cursos


Arxius