1. Cecilia

  20 oct. 16
  19:20 #

  Anna i Àngels,
  M’agradaría molt participar en aquesta activitat organitzada per vosaltres.
  Mai he anat al balneari de Caldes, o sigui que serà una nova experiència. L’horari em sembla bé.
  Voldria saber el preu de l’estada. També, si es difícil d’arribar al lloc on ens trobarem. Hi ha aparcament gratuït? Els àpats entren en el preu de l’estada? El dissabte a la nit soparem al casc antic de Caldes o al balneari? Serà necessari roba esportiva per a la visita guiada? Caminarem molt?
  Serà un cap de setmana extraordinari, sensacional, magnífic i molt divertit!!!!!
  Gràcies per convidar-me
  Ens veiem aviat!!!!!
  Cecília.

 2. Ramon

  21 oct. 16
  11:52 #

  Benvolgudes companyes,
  Vagi per endavant el meu agraïment,gràcies per convidar-me aquest cap de setmana al Balneari Termes Victoria.
  Caldes tinc entèsque és un poble molt acollidor,que val la pena visitar-lo (els Romans varen deixar una bona petja). Estic segur que serà molt enriquidora la visita.
  Bé,confirmo la meva assistència,desitjant que ens ho passem molt bé

  SALUT i UNA ABRAÇADA
  El Vilet 20 de octubre de 2016

 3. Eulàlia

  23 oct. 16
  13:40 #

  Anna i Àngels,

  Estimades companyes del grup Intermedi 1. La vostra idea d’organitzar un cap de setmana al balneari Termes Victòria, de Caldes, i fer una visita guiada al Nucli Antic em sembla genial.
  Jo us confirmo la meva assistència i ja us trucaré al tel. indicat. Portaré l’equip de bany i moltes ganes de passar-ho bé. Així doncs ens trobarem el proper dissabte dia 8 d’octubre a les 11 hores al mateix balneari. M’acomiado de vosaltres fins aviat.

  Una forta abraçada de la vostra companya.
  Eulàlia

 4. Antònia

  24 oct. 16
  14:56 #

  Benvolgudes Anna i Àngels,

  Primer de tot donar-vos les gràcies per organitzar aquest cap de setmana. M’encantaria venir, però coincideix amb una obra de teatre que representen es meus néts i els fa molta il.lusió que hi vagi.
  En fi, que ho passeu molt bé!!! Espero no perdrem la propera trobada.

  Rebeu una abraçada molt forta i un petó.
  Antonia Sánchez

Curiositats


Cursos


Arxius