• Casa meva

  Quina és la vostra estança ideal? de quin color? amb quins mobles? amb quins complements? amb quins materials?

 1. IRMA

  23 nov. 16
  17:10 #

  EL MEU FUTUR DORMITORI

  M’agradaria molt canviar l’estil del dormitori principal de casa meva, donant-li un caire més modern i funcional, però confortable alhora.
  Primer de tot, pintaria les parets d’un ataronjat pàl·lid, posaria marcs d’alumini a les finestres i penjaria unes cortines de cotó, llises i esgrogueïdes per aconseguir un aire més lluminós, net i airós. Després, col·locaria una làmpada de llum càlida i regulable enmig del sostre, i també un mirall rústic de vidre rosadenc al costat de la porta.
  D’altra banda, m’encantaria un magnífic llit de ferro amb un capçal barroc, de color cendrós i una bonica estora blavosa de pèl llarg a cada costat. A més, posaria una vistosa butaca violeta abatible i, als peus del llit, un bagul de pi, feixuc, de color carbassa i encoixinat caqui.
  Pel que fa a la resta del mobiliari, m’agradaria tenir un armari de roure raconer, amb calaixos i poms de bronze, dues tauletes de nit a conjunt amb làmpades de pedra artificial i una prestatgeria cantonera ben pràctica.
  I per a finalitzar la nova decoració, compraria un parell de cistells de vímet de color oliva, un revister adaptable i uns coixins de llana molt tous per escampar-los damunt del llit.

 2. Milagros

  23 nov. 16
  18:03 #

  Hem hagut d’esperar tres anys, però ha valgut la pena.Per fi tenim el menjador que somiavem.
  Ha quedad una habitació molt acollidora.
  Té una paret pintada de color glanc i les altres tres són de color blanc, molt lluminós.El mobiliari queda d’alló més bé, juvenil, airós, funcional i a la vegada confortable.
  A la banda de la paret de color glanc hem posat la saleta, que consta d’un sofà de pell de color carbassa i una butaca tapissada amb una pell de color llimona (fan un contrast molt bonic aquests colors) Al mitg tenim una tauleta de vidre, grant,però a la vegada lleugera. Sobre el sofà hem penjat dos quadres d’ un reconegut pitor local.
  Just a la paret del davant hi ha un moble de noguera i a sobre, hi hem posat un marbre rosat, que li dóna a l’estança un toc d’ elegància. A la paret esquerra hem posat una prestatgeria també de noguera, però molt més lleugera que el bufet.
  Al bell mitg del menjador, tenim la taula,de tres metres de llarg, l’hem triat de vidre amb les potes de ferro, pintades de color gris fosc. Al voltant de la taula, sis cadires de ferro, igual que les potes de la taula, tapissades amb una roba de color oliva,molt còmodes.
  sobre la taula hem posat la joia de la família:un gerro antic de porcellana amb incrustacions de plata.

 3. dolors

  23 nov. 16
  18:42 #

  `Presupost i Disseny.

  És del meu interés fer la comanda d’una habitació de matrimoni ,amb les caracteristíques que descriuré.
  Un armari raconer i funcional de terra fins al sostre amb una part destinada per penjar vestits i una altra per als abrics amb calaixos grans i estenteries per llençols i nòrdics. L’armari cantoner el destinarem per jerseis amb prestatgeries dividides amb espais de 45 centimetres d’un prestatge a l’altre.
  El llit ,amidarà 1´50 x1,90 cm i d’estil modernista i funcional amb les tauletes a joc ,tindran 3 calaixos pràctics destinats als mitjons i roba íntima.
  El tocador li darem un aire esplèndid i elegant.Incorporarem al mirall que amidarà 1,90 i el disseny megradaria que tingués tots els calaixos diferents entresi de diferents mides: uns llargs i rectes, uns altres de petits i quatre quadriculats.Tots ells daran un aire innovador. El
  color de la fusta, de noguera i lacats blanc combinat que afegirem a les tauletas.Inclourem una butaca encoixinada uns llums de lets i una lámpara de pantalla i peu de fusta conglomerat de color roure.

 4. fran

  25 nov. 16
  11:04 #

  Reformes al garatge de casa

  M’agradaria reformar el garatge de casa i estic pensant a fer-lo confortable i pràctic.
  Per començar posaré un terra rústic de pedra i a continuació les finestres d’alumini i el vidre nítid.També posaré a les parets, mobles per guardar les eines i les joguines dels nens. Seguidament,seria pràctic fer un bany separat per conglomerat,donaria un aspecte modernista i un estil funcional i juvenil. Posaré rajoles de ceramica petites, de color blau i verd. La i3luminació serà nítida, amb un focus de baix consum. La griferia seria lleugera i de color bronze. Quedarà esplèndid,farà goig. A la finestra,hi posaré una cortina de roba i una prestatgeria per col·locar el sabó.També posaré una cadira de pi i un coixí de llana, tindrà un aspecte airós i bonic,i net. La porta d’entrada al garatge serà de roure, de color negre.Tot quedarà magnífic..

 5. josefina

  25 nov. 16
  19:22 #

  Al menjador que m´agradaria tenir.

  M´agradaria que fos un menjador gran. Per poder dividir-lo wn dues zones. El menjador tindria el terra de parquet de roure que fa goig. Amb grans finestres d’ alumini de color blanc,una d’elles corredissa per poder sortir a un gran balcó amb meravalloses vistes.Les portes de pi. Una de les zones seria on posaria una taula gran per poder fer grans celebracions, tant familiars com d’amics. Un buffet ample per posar tots utensilis per a la taula amb un gran mirall rectangular a sobre del buffet. Unes cadires còmodes i confortables.
  Al menjador, que hi hagués una finestra que comuniqués amb la cuina per poder passar els plats a l’hora de menjar. Al sostre de sobre de la taula una llámpara que es pugui graduar, la intensitat de la il-luminació, que no molesti.
  L’ altra zona estaria separada pels sofàs en forma de L que siguin grans i molt còmodes. De color ff’ùcsia i negre que li dona un toc modern. Amb uns coixins del mateix color.
  Darrere els sofàs uns cuadres . A l’altra paret una xemeneia de ferro negra, amb un estil funcional. M’agrada la sensació de benestar que dòna a l’hivern. Al costat, uns prestatges d’obra. En aquesta zona la il-luminació seria de llàmpares de peu també que es graduin. Una catifa de color gris claret de llana, lleugera a sobre una tauleta de fusta d’un color clar com els mobles de tot al menjador.
  Les parets del menjador serien de color gris clar i la paret on hi ha el sogà, la finestra de la cuina i la porta de color fúcsia. Vull un menjador vistós, pero no massa carregat,que sigui confortable i còmoda per a tothom.

Curiositats


Cursos


Arxius