• Preveure el futur

  Una màquina teletransportadora, unes ulleres que llegeixen el pensament i fins i tot un aparell per fer-se invisible.

   

  Què suposaran aquests objectes per a la humanitat si es posen a la venda o s’instal·len a prop de casa?

 1. mª rosa

  24 nov. 16
  15:16 #

  No hi ha dubte que aquestes ulleres estan cridades a ser tot un repte al món.
  Tot indica que el seu elevat cost no les farà assequibles a tothom, es dóna per fet que van destinades a un col·lectiu de persones amb un alt poder adquisitiu, segurament pertanyent al ram de polítics, empresaris, talps i possiblement a persones geloses o simplement “voyeurs” una modalitat, aquesta, molt de moda en aquest temps on tots ens preocupem més de la vida dels altres que no pas de la nostra.
  Tot indica que l’altra vessant és la gent que pertany a la normalitat i que té uns drets, el dret a preservar la seva intimitat, a no ser molestats.
  Seria desitjable que tal com esta programat aquest llançament sigui consensuat per ambdues parts

 2. Mirela

  28 nov. 16
  17:24 #

  APARELL PER FER-SE INVISIBLE

  Últimament es parla molt en mitjans de comunicació que uns joves han inventat un aparell per fer-se invisible.
  És un aparell d’aspecte semblant a un assecador, es fa amb materials assequibles econòmicament i que són fàcils d’obtenir. Et fa completament invisible.
  Però, què passaria si arribés el moment de fabricar-lo i comercialitzar-lo?
  Com canviaria el món? En què ens afectaria?
  Segurament aniríem com uns bojos a comprar-lo i provar-lo al més aviat possible.
  Potser no pensaríem en el seu preu sinó en la seva utilitat i en les coses que faríem si poguéssim ser invisibles.
  Tal vegada tots voldríem fer alguna cosa prohibida. Ser invisibles ens donaria un gran poder i les nostres accions reflectirien el que realment som.
  Podríem assabentar-nos del que parlen i el que fan els altres, entraríem gratis als llocs, cometríem delictes, etc.
  Podríem fer de tot sense ser vistos i això presentaria molts problemes segurament a causa del buit legal que hi hauria.
  Estaria a l’abast de tots i amb els preus ecònomics, potser el tindria tothom.
  I si tots fóssim invisibles?
  Quina tristesa del món, sense ningú a qui veure, no sabríem si els llocs estan plens o no.
  No veuríem la nostra familia.
  Vull ser visible i que els altres també ho siguin.

 3. Àngels J.

  11 des. 16
  21:19 #

  LECTOR DE PENSAMENT

  Va arribar el gran dia. Vaig rebre un de tants paquets que sovint m’arriben a casa. Però aquet era diferent, tant per l’embolcall reforçat, com per la persona que em va fer l’entrega. Era un alemany! He de confessar que em feia una mica de respecte en el moment d’obrir-lo, però em vaig decidir i, per fi era el que jo tant esperava. Eren “LES ULLERES” les que vaig encarregar feia dos anys a un boig que fabricava invents. Corrent vaig anar al meu laboratori dos carrers més allà, i vaig posar-me a treballar. Havia de fer el muntatge amb allò que havia rebut i, el programa que ja tenia fet i preparat per quan arribés el moment. L’invent seria unes “ ulleres amb lector de pensament” Per força havia de funcionar! Perquè havia invertir tots els meus estalvis, més el que vaig aconseguir demanant a qui tenia a prop. Es tractava de l’eina que jo utilitzaria per desenvolupar la feina que tenia pensada i poder viure tota la meva vida. Sort que el manteniment era de cost zero, perquè funcionava amb les pulsacions humanes. Això sí! La meva revisió mèdica cada sis mesos amb l’Electro inclòs no me la saltava mai.
  Vaig començar a provar aquell invent amb el meu avi un dia que estava mirant la tele, un programa de respostes sobre preguntes intel·lectuals i abans que ell digués la resposta jo ja sabia el que contestaria. No m’ho podia creure! El meu invent funcionava! Va ser d’allò més emocionant! Desprès d’aquest resultat vaig anar fent proves amb tothom que se’m posava al davant. Escoltava la gent del carrer, em colava en els judicis, com també en el congrés a escoltar els polítics “sabia quan deien la veritat o la mentida”, investigacions policíaques i fins i tot també funcionava amb els animals, sabia si estaven ben cuidats o pel contrari, els maltractaven.
  Després d’assegurar-me que aquest invent mai fallava, vaig contactar amb un Senyor de moltíssima influença. Era el cap d’una empresa d’investigació i camuflatge que treballava a tot el món i a través d’ell vaig fer un bon servei per a la humanitat.

  Ara estic vivint la meva jubilació en una illa paradisíaca molt lluny de tot allò que va ser la meva vida i gaudint d’una total tranquil·litat

 4. Carmen L.

  07 gen. 17
  19:43 #

  Màquina teletransportadora aquesta és la qüestió!!!

  Tot indica, tenint en compte com funciona avui dia el transport públic, que necessitem altres tipus de sistemas alternatius. La setmana passada es va presentar un projecte d’un nou sensacional invent ” una màquina tele transportadora “, o sigui, que possiblement les alternatives arribin en breu.

  Es tracta d’una màquina teletransportadora humana de forma individual en una distància que oscil·la entre els 500 i 15.000 kms. Encara està per determinar els temps de viatge i velocitat, però es dóna per fet que serà molt més ràpida que els sistemes de transport que utilitzem ara. Però, serà rendible i efectiva?

  Es dóna per fet que hi haurà avantatges i incovenients, però no podem tarcar-nos a les noves tecnologies. No aniria malament i seria desitjable que experts de les grans entitats automobilístiques es reunissin i comprovessin les opcions. Si Déu vol, es tractarà aquest tema de forma delicada i seriosa.

  De no ser així, se sap de cert que milers de persones es quedarien sense feina, el món canviaria totalment. Si no es canalitza bé aquesta engegada, serà un caos.

  Es generaria una situació d’estat d’emergència sense precedents que fins i tot pot a arribar a provocar una guerra.

  Es preveu que en un any sabrem la resposta, mentrestant estaria bé que tots en féssim la nostra pròpia reflexió!!

Curiositats


Cursos


Arxius