• Han tancat la discoteca

  Han tancat la discoteca del barri Tranquil. I ara, què fem?

 1. mª rosa

  09 març 17
  14:48 #

  Com a veí que regento un negoci a prop de l’esmentada discoteca , vull expressar la meva queixa pel tancament del local del barri Tranquil.
  Puc posar-me, i de fet m’hi poso, a la pell dels veïns que any rere any han suportat sorolls i tractes vexatoris per part de grups que no tenen cap mirament amb la gent que viu als voltants.
  Tot i amb això crec que ens havíem d’haver reunit tot el col.lectiu que regentem negocis i que ara veiem com ens ha minvat molt l’economia, i plantejar tot un seguit de reformes a dur a terme a la citada discoteca :
  Insonorització de parets i sostres,avui dia hi ha tot un ventall de productes i materials per aquest arranjaments; també dotar amb més vigilància les àrees d’entrada i sortides, inclús els voltants dels carrers adjacents a la discoteca
  i finalment dir que jo regento un Pub o afther que és l’últim lloc on se serveix la copa del comiat …i ara ja no n’hi ha.

 2. Carmen L.

  12 març 17
  20:00 #

  VISQUI LA COMUNICACIÓ

  Com a veí d’aquest barri de la Cartuja i resident a vint metres de la discoteca Pacha, escric aquesta carta expressant el meu veredicte al No tancament de la mateixa, després de les mobilitzacions i accions dels últims mesos.

  D’una banda vull indicar que des que el local es va obrir, el barri ha renascut. Hi ha molta més alegria als carrers tant de dia com de nit, rebem més visites per la qual cosa han obert més negocis diürns, com la sabateria Alonso, la joieria Afizon…, han vingut famílies amb fills petits amb viure amb nosaltres.

  Per una altra banda, aquesta situació ha servit per activar la comunicació entre els veïns. Fa vint-i-cinc anys que visc en aquest barri i mai havia sentit la gent tan comunicativa i amb tanta energia defensant la seva posició.

  Segons el que he comentat anteriorment i malgrat la sentència dictada avui en els tribunals, en la qual s’anuncia el tancament de la discoteca, convido a asseure’ns amb els propietaris una tercera i definitiva ocasió perquè regulin la seva situació legal i prenguin mesures per no provocar escàndol, però sense adoptar una posició dictatorial com s’ha fet fins ara… Intentem-ho!! Junts podem!

 3. Àngela

  16 març 17
  19:13 #

  M’ AGRADA LA FESTA

  Soc en Jaume, tinc 68 anys i visc davant de la discoteca La Festa.
  Com a veí del barri escric aquesta carta per manifestar que no estic gens d’ acord amb el seu tancament.
  La festa és el millor lloc de diversió que hi ha en aquets poble. Té diferents activitats on els joves tenen llibertat per desenvolupar la seva creativitat en la música i en la pràctica de diferents balls moderns i exòtics com el hip-hop, el zumba, break dance, salsa, bachata, la música disco, etc.

  Per més que hi dono voltes no entenc perquè hi ha tanta oposició a la continuïtat de l’alegria del barri. Ho sento per les persones que es senten incòmodes, però el ball és vida, salut, joventut i a més a més, els metges cada vegada el recomanen per la salut física i mental perquè poses en moviment tot el cos. I és com si fessis esport.

  Es així, que, quan miro aquestes dones tan boniques i elegants i els nois amb el seu vestuari tant atrevit, el meu pensament torna a les experiències que ja he viscut i gaudeixo com un d’ ells i a vegades entro a la discoteca. A les joves els agrada veure que un avi de 68 anys encara tingui ganes de marxa. Clar que això ho faig sense que ningú de la meva colla ho sàpiga perquè són tan carques que mai ho entendrien, però en cas que diguessin alguna cosa no m’ importaria i, d’ igual manera, hi aniria, ballaria i faria tot el possible per la continuïtat de la disco.

  I per altra banda, jo crec que és millor que els joves estiguin a prop de casa seva i així no necessitin agafar el cotxe i poden divertir-se amb total tranquil.litat.

  Doncs molt bé, després de defensar per què crec que és un error el tacament de la discoteca espero que es tingui en compte tot el que he dit i tan aviat com sigui possible torni a obrir-se La Festa.

 4. Àngels J.

  20 març 17
  8:27 #

  TANCAMENT INJUTS

  Sóc un veí i pare d’un jove del barri tranquil d’aquest poble i vull expressar la meva opinió sobre l’injust tancament de la discoteca de la plaça que finalment a dictaminat el jutge en el dia d’avui.
  El propietari, un veí del poble de tota la vida que tothom coneix, és un home respectuós, responsable, que ha lluitat i contribuït per aconseguir obres i modificacions importants en el nostre poble com: treure barreres arquitectòniques i altres coses. Aquesta discoteca era una bona solució per els joves, ja que havien trobat el lloc perfecte per la diversió dels caps de setmana, en un ambient en que tothom es coneixia i, el més important, la tranquil·litat dels pares sabent que els cotxes estaven guardats als garatges, ja que és tan perillós conduir a altes hores de la matinada.
  S’ha demostrat que tot el que fa referència a aquest local està en tota regla: permisos autoritzats per l’organisme responsable, revisions periòdiques sense cap irregularitat i, quan a la insonorització, havia fet venir la millor empresa especialitzada d’Europa. Dono fe que aquelles parets no deixen passar gens de soroll, nomes t’havies d’apropar en hores de funcionament i semblava què passessis per la porta de l’Església a diferència que en comptes de Sants, aquella façana estava tota il·luminada amb llums de colors.
  Si he de dir algun inconvenient seria lleu: hora punta, les tres de la matinada moment que surt tothom, però cap inconvenient, perquè el Sr. Jaume, propietari del local, tenia contractada una empresa que donava el servei d’ordre, vigilància i responsabilitat perquè no es formés xivarri ni escàndol a la sortida. També he de dir que el veí més proper vivia a cinc- cent metres de distància, ja que en aquesta plaça que no es gens petita, no hi ha habitatges, el que hi ha al voltant d’aquest local són: dos museus, un teatre, el cine i un parc bastant gran. Per tant, no s’entén a causa de què s’ha produït aquest tancament.
  Es comenta que hi té la mà posada un soci d’una discoteca situada a les proximitats al nostre poble i aquest té influències polítiques. Dit això, senten tot!

 5. Yasmina G.

  06 abr. 17
  10:27 #

  Rebuig al tancament de la discoteca

  Sóc una veïna del barri Tranquil i vull manifestar el meu total rebuig a la decisió del tancament de la discoteca, perquè és l’únic local d’oci que tenim els joves del poble.
  En primer lloc, crec que és molt injust, ja que el gerent de la discoteca ha fet circular un escrit on exposa: “El veritable motiu del tancament de la discoteca, és perquè m’he negat en reiterades ocasions, a donar feina com DJ a la filla del president de l’associació de veïns”.
  En segon lloc, crec que a partir d’ara els veïns sí que patiran les conseqüències d’acosenguir el tancament del local, pequè els joves ens veurem obligats a fer “botellón” al carrer i tindran més sorolls i brutícia al barri.
  En tercer lloc, he de dir que com a clienta habitual de la discoteca, recolliré signatures perquè la clausura no es faci efectiva i la justícia reconsideri la seva decisió.
  En definitiva, els joves tenim dret a poder gaudir de locals d’oci sense haver de posar en risc les nostres vides, agafant cotxes per anar a la ciutat. Des d’aquí demano a les associacions i als veïns que es posin al nostre lloc perquè són els seus fills i néts.

Curiositats


Cursos


Arxius