1. Liliana

  20 jul. 17
  18:35 #

  Jo soc Liliana. Soc de l ‘Argentina i visc a Caldes de Montbui per una estona. La meva llengua materna es el castellà .
  Visc en una torre devant un bosc, al costat d’una altre torre.
  Jo soc alta i una mica grassa. Soc rossa i porto els cabells molt curts.
  Soc esportista , pacient, tranquilla, força simpática i una mica gran.
  M’agrada portar roba informal i cómoda. Els meus colors preferits són el vermell, el negre i el blanc. Em llevo a las vuit i treballo a casa. Dino amb el meu home i a la tarda llegeixo, vaig a clase de català i visito els meus amis.
  Sopo a la casa meva. Després de sopar miro la tv. Vaig a dormir a las onze de la nit.
  Dos cops per semana vaig a comprar. Parlo sovint amb la meva familia.

 2. erika

  20 jul. 17
  18:36 #

  Jo soc Erika, soc de Colombia i vics a Barcelona.
  Le meva lengüe materna es castellà, vics al carrerr Climent Cuspinera de Caldes de Montbui.
  Vics devant de la Policia Local i a prop de la Bliblioteca.
  Soc petita i prima, soc blanca, porto les cabells molt llargs i arrisats, soc alegre, impacient i traballadora, m’agrada portar roba informal y sempre porto sandaliès, el meu color preferit ès el rossa .
  tinc trenta sis anys i tinc dos nens.
  Ara estudio Català i desprès estudiare anglès.
  Cada dìa em llevo a cinc del matì, traballo i dino amb la familia, a la tarda traballo i sopo a casa, desprès miro la tele i dormo a les onze de la nit.
  Compro una cop per setmana i parlo per telèfon amb la meva familia cada dìa.

 3. Jhon

  20 jul. 17
  18:37 #

  Joc soc John Alexander, visc a Caldes de Montbiu, tinc 17 anys, la meva llengua materna es el castellà, tinc dos germans i una germana, soc de l’Equador i visc a Barcelona des da L’abril
  vaig a l’escola de català i l’autoescola. Al mati vaig al autoescuela, sempre dino amb els meus germans, a la tarde vaig al escola de català, sopo a la meva casa, despres de sopar em connecto internet, vaig a dormir a les dotze, vaig a comprar u cop per setmana, parlo per telefon am la meva familia cada dia i toco el piano a la tarde.

 4. Raul

  20 jul. 17
  18:37 #

  Soc el Raul
  soc salvadorenç , i visc en sant fost de campsentelles , en el carrer de Barcelona Nº68 ; visc al costat d’una ferretería i mès a dalt hi ha una matalasseria.
  Soc un noi alt i prim, moreno , porto els cabells curts. No soc tant obert algunas vegades. M’agrada portar roba cómode i sempre porto sabates esportives perque em va bè para els meus peus i el meu color preferit es el blanc.
  Puc dir que soc una persona de carácter alegre :3
  “que faig cada dia”
  a quina hora et lleves ? em llevo a 274 de 7
  què fas al matì? treballo a l’empresa de productes envasat
  amb qui dines? generalment dino solo
  què fas a la tarda? em dutxo i em canvi la ropa i desprès surt a clases de català
  on sopes? sopo a casa meva
  què fas desprès de sopar? em seu al sofá i miro la tv
  a quina hora vas a dormir? a vegades i lo normal a l’onze
  quants cops per setmana vas a comprar? vaig un cop per setmana
  quan parles per telèfon amb la teva familia ? cada dia
  quan toques el piano? MAI !! jejejeje

 5. MariamM

  20 jul. 17
  18:38 #

  soc Mariam vix a caldes de Montbui.tinc27 ans soc morena .la meva llengües maternal son pleuhE.porto els cabells curts.soc bromista i molt divertida.m’agrada portaré roba africana.Em llevo a les vuit. El mati vaig a travallo,dino sola. A la tarda faig classe de català.sopo a casa meva.Despres miro el mobil .Faig a dormir a les onze.Vaig a compraré un cop per setmana.parlo per telèfon amb meva família cada dia

 6. FELIX

  20 jul. 17
  18:39 #

  Em Dic FELIX DJAN. Soc De Ghana, i Visc a Sant Feliu de codines. La meva llengua materna es el Twi, i llengua oficial es ingles.
  visc a la vora de l´Ajuntament, davant de la Pl. de L´Ajuntament.
  soc alt i prim. soc negre. Porto els cabells molt curts. Soc obert, callat i molt tranquil. M´agrada porta roba elegant. El meu color preferit es el Blau.
  Em llevo es dos quarts de set, al mati vaig a gimnas.

 7. Jadira

  20 jul. 17
  18:41 #

  Jo soc Jadira, visc a Caldes de Montbui des da 2003, tinc 41 anys, tinc dos fills, un es diu Raul de 9 anys, i nena es diu Daniela de 17 anys. la meva llengua materna es castellà.
  Soc de l’Equador i tinc quatre germans , dues nenas i dos nens.
  em agrada molt la cuina catalana i la pastisseria. per la mati vaig a traballar de 8am a 16h polígono pinatar. per la tarde vaig a clase catala. i meu temps lliure camino per la muntanya torre roja dues hores. a la nit preparo menjar per cada dia i vaig al llit a les ontze , fas la compra a cops per semana. adeu.

 8. Gleyvi

  20 jul. 17
  18:42 #

  Em dic la Gleyvi , soc de Honduras i visc a Sentmenat a prop de un supermecat amb viu amb la meva amiga . La meva llengua materna es el castella . soc baixa i prima , soc morena tinc els cabells llisos i els porto llargs .soc simpatica i inquieta . M´ agrada portar roba comode .En llevo a la set de la mati ,a tres quarts de vuit vaig a treballar , arribo a casa sobre la una per dinar amb la meva amiga ,i a la tarda fiag clases de catalan .a la nit sopo en la meva casa i despres de sopar miro una mica la tele . Vaig a dormir a las deu. vaig a comprar un cop por setmana i parlo per telefon amb la meva familia tres cop per setmana .

 9. patricia

  20 jul. 17
  18:42 #

  em dic la Patricia, soc de Honduras i visc a sentmenat al carrer climent humet numero 30 primer primera, visc a prop del castell de sentmenat.
  La meva llengue materne es el castella. tinc tres germans un germa i duas germanas.
  jo soc baixa, soc morena, tinc els cabells arrisats i els porto llargs.
  soc aplicada i extrovertida, m’agrada portar pantalons curts i camisas,
  el meu color preferit es el rosa.
  tinc vinti-nou anys i visc amb la meva amiga.
  em llevo a las set de la mati i me en vaig a treballar.
  arribo a la casa meva al mig dia i dino amb la meva amiga.
  a la tarda faig classe de catala.
  a la nit sopo a la casa meva, despres de sopar parlo amb la meva amiga sobre el treball i de totas les coses que em fem en el dia. me en vaig a dormir a las ontze.
  vaig a comprar un cop per setmana i parlo per telefon amb la meva familia els disabtes i els diumenges.

 10. romy

  20 jul. 17
  18:43 #

  jo soc la romy.Soc de catalunya i visc a caldes de monbuit visc en el carrer calderon de la barca numero 17 a prop de una farmacia la meva llengua materna es castella jo soc alta i una mica grossa soc morena .Porto el cabells llarg soc una mica timida i molt tranquil-la.M´agrada porta roba elegant i informal i sempre porto calçat comode.El meu color preferit es el vermell i el negre,tambe m´agrada el blanc em connecto a internet i miro la tv. vaig a dormir a les once vaig a comprar tres cops per setmana y parlo con la meva familia cada dia

 11. Mariella

  20 jul. 17
  18:45 #

  Em dic Mariella. Jo soc de Peru. Visc a Caldes de Montbui. A la vora de la farmacia Ruan a tres carrers de la bencinera. La meva llengua materna es el castella. Visc amb el meu home. Tinc una fillia de 24 anys i elle viu a Barcelona. Soc una dona esportista i optimista. M’agrada portar roba comode i els mues colors preferits son el blanc i el balu.
  Cada dia em llevo a 1/4 de set del mati, em dutxo, vaig al gimnas i despres vaig a treballar a una gestoria que es la meva. A la tarde dino sola i de vegades amb el meu home.
  Despres vaig a classes de Catala. Normalment sopo a casa i organitzo el treball per el seguent dia. Vaig a dormir a 3/4 de 12. Un cop per setmana faig les compras. Parlo per telefono amb la meva familia els cops de setmana.

 12. maria

  20 jul. 17
  18:47 #

  Jo soc blanca, soc tranquila i de cabells castanys . M’agrada la roba comoda i el meu color preferit és el gris i el blau.
  Em llevo a 2/4 de nou. A la tarda faig clases d català. Sopo a casa meva i al mati vaig a traballar , vaig a dormir a les deu i vaig a comprar un cop a semana i cada dia truco a la meva familia.

 13. abdul

  25 jul. 17
  7:50 #

  Hola!!!!! En dic Abdul i soc marroqui. Visc a La Llagosta i treballo al ajuntament del meu poble de paleta. Porto tretze anys a catalunya i estic molt feliç dr viute aqui. El meus tres fills han nascuts en catalunya.
  Desde fa dotze anys visc a La Llagosta amb la meva dona i els meus fills.
  Soc alt, prim i tinc el cabell marro. M’agrada molt el futbol i el meu equip favorit es el Real Betis. Una abraçada a totom.

Curiositats


Cursos


Arxius