1. Didac

  01 Jun 12
  17:52 #

  Informació sobre el diumenge a Terrassa: l’esdeveniment serà el proper diumenge, disculpin em Didac

  Respondre

 2. Didac

  01 Jun 12
  18:52 #

  si volen més informació sobre les catifes de flors aqui aquesta aqueste web site http://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-981-cat-corpus_a_sitges.htm

  Respondre

 3. Musa Amah

  03 Jun 12
  18:30 #

  hola a tots, avui vaig a explicar les coses que faig cada dia, cada dia em desperto a les nou del matí i després em dutxo, esmorzo, surto cap al gimnàs i a la tarda vaig a veure uns amics i després arribo a casa sobre les 6 de la tarda i em preparo per anar a treballar a les 20:00 fins ales 3 de la matínada i arribo a casa meva a les 4 de la matínada i me’n vaig a dormir ….. així és la meva vida.

  Respondre

 4. Miguel

  04 Jun 12
  18:56 #

  Em llevo a les vuit del matí. Preparo l’esmorzar i mentre esmorzo miro la televisió.Després em dutxo.Em poso a estudiar durant dues hores. Vaig a comprar i sobre les 3 de la tarda dino a casa. A la tarda segueixo estudiant fins a les 5. Vaig a buscar a la meva parella a la seva feina. Fem un passeig, ens prenem un cafè i tornem a casa. A 3/4 de deu preparem el sopar, sopem tots i veiem la televisió. Normalmente em vaig a dormir cap a 2/4 d’una de la matinada.

  Respondre

 5. ANGELINA

  04 Jun 12
  23:20 #

  Cada dia em llevo a dos quarts de nou. Primer preparo l’esmorzar i mentre esmorzo sempre miro las noticies en la televisiò. Després em dutxo amb aigua calenta i sempre escolto la ràdio.
  Sovint vaig a comprar al supermercat i faig un passeig. A la una dino amb el meu xicot. Després torno a treballar a les duas fins a les vuit. Quan plego torno en metro a casa meva, preparo el sopar i mentre sopo miro la televisió.
  Normalment me’n vaig a dormir cap a les dotze de la nit.

  Respondre

 6. Miles

  05 Jun 12
  9:28 #

  Els dies de setmana em llevo a dos quarts de nou. Em llevo molt poc a poc perquè no sóc una persona del matí. Preparo alguna cosa per beure com suc de taronja, te o cafè. Menjo una fruita i iogurt. Després, m’afaito i em raspatllo les dents. Em preparo per al dia i vaig a fer alguna cosa productiva com anar al curs de català o escriure assajos per al meu certificat d’ensenyar anglès.
  Al migdia dino, normalment alguna cosa lleugera com entrepà i fruita o pollastre a la planxa.
  En algun moment del dia m´agrada llegir. Ara mateix estic entre tres llibres però no tinc temps per llegir.
  Vaig al llit a tres quarts d’una.

  Respondre

 7. Maria Teresa

  05 Jun 12
  9:46 #

  Hola! Us comento les meves activitats del día. Em llevo a les nou i faig d´esmorzar; esmorzo molt ràpid, després em dutxo i vaig a comprar o em poso a estudiar. A la una dino amb el Vicente i conversem una estona de qualsevol cosa, deprés faig una migdiada.
  A dos quarts de sis me’n vaig a la universitat i torno a les deu, preparo el sopar i me’n vaig a dormir cap a les dotze de la nit.

  Respondre

 8. Vicente Marcone

  05 Jun 12
  23:22 #

  Hola a tots, us explico: cada matí em llevo a hores diferents, depenent de quina hora em vaig ficar al llit la nit anterior, esmorzo i surto a fer qualsevol cosa, torno a casa per dinar amb la MariTe, després parlem una estona i fem una migdiada junts, a la tarda navego per internet a la recerca de treball, i alguns dies vaig a la universitat. me’n vaig a dormir a les 12 si estic a casa o més tard si sortim.

  Respondre

 9. Didac

  06 Jun 12
  10:41 #

  La meva vida no és molt sorprenent, jo inicio el dia molt d’hora al matí, a les 5:30 em llevo, em rento les dents, em dutxo i baixo a la capella, faig les meves oracions personals, i les meves peticions per a les altres persones, després faig lectura divina amb la Bíblia durant una mitja hora fins a les set quan resem laudes amb tota la comunitat, després es llegeix l’evangeli del dia, ens quedem en silenci, meditant durant una hora fins a les vuit del matí que és quan esmorzem un pa amb pernil i cereals i fruites, més tard reviso l’internet durant una hora després vaig a estudiar fins a les 2 del migdia quan dinem tots, Durant una hora després surto a resar el rosari amb els companys i em poso a llegir més fins a les cinc faig unes trucades per telèfon i vaig a la capella una hora i mitja, fins a les vigílies seguida per la missa després sopem i freguem els plats i fem una altra oració de la nit junts i després ens n’anem a dormir a les deu o dos quarts d’onze cadascú a la seva habitació fins a l’altre dia.

  Respondre

 10. Luz

  06 Jun 12
  12:04 #

  Hola, jo m’aixeco a las vuit del matí, preparo el meu fill per anar a l’escola a les nou, torno a casa, esmorzo i faig les activitats pendents, tenint en compte que a dos quarts d’una del migdia, el meu fill torna a casa per dinar, de tres a sis de la tarda mentra el nen esta a l’escola, jo segueixo amb las mevas activitats, a las sis de la tarda vaig a buscar al meu fill i despres ens n’anem al parc, quan tornem a casa, preparo el sopar i a las nou de la nit, torna el meu marit cansat després d’un llarg dia de feina a compartir el resta del dia amb nosaltres.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Yelisa Gonzalez: Hola mi nombre es Yelisa soy Venezolana y vivo en Barcelona desde hace 8 meses, estoy aprendiendo...
 • Ivonne Mendez: Hola, sóc l’Ivonne i us vull presentar la meva familia. Ells són cinc. La meva mare es diu Elena...
 • Luz Gamarra: Bona nit! Sóc la Luz i us vull presentar la meva familia. Jo sóc filla única. La meva mare es diu María...
 • Ana: Hola¡soc la Ana,soc de Honduras,visc a les corts,tinc cuaranta-u anys,tic tres fills..y estudio catala…
 • Rosana Salama: Hola, com va aixo?, soc la Rosana. Visc a Barcelona en l´Example, péro soc de Veneçuela, per tant, sóc...

Núvol d'etiquetes