• Unitat 1: Qui som?

  En aquesta unitat repassarem tots els continguts treballats al Bàsic 1, així doncs, si necessiteu recordar alguna cosa del curs curs anterior, podeu entrar a les unitats corresponents.

  I, quina millor manera de començar que presentar-nos? Us hi animeu?

  Jo, sí:

  Em dic Amèlia, sóc de Barcelona, però visc en un poble de la costa. Estic casada i tinc una filla que es diu Jana i té 4 anys; també tinc una gossa que es diu Sandi.

  M’agrada molt llegir, de fet, llegeixo qualsevol cosa que caigui a les meves mans; també m’agrada molt anar en bicicleta, caminar per la muntanya i nedar. M’estimo més el fred que la calor. Sempre que puc treballo per internet, m’apassionen les noves tecnologies!!!!

  Aquesta sóc jo i, el teu company o companya, qui és?

 1. Anita

  09 Abr 13
  16:33 #

  La meva companya es diu Larisa Basso, ella es brazsilera, de Sao Paulo, però visc viu a Barcelona fa un any, al barri de l´ Eixample. Ella es arquitecta però ara fa de d’estudiant de d’ d’un máster. Ella parla portuguès, castellà, anglès i una mica de català.
  Te 24 anys, es soltera, no te parella ni fills i li agrada molt passejar i viatjar.

  Respondre

 2. René Guzmán

  09 Abr 13
  16:34 #

  La meva companya es diu Mariana Sandoval, es de Mèxic, tens trenta-quatre anys. Vius en un pis a Barcelona al barrì de Gràcia. Fa un any que vius en aquesta ciutat.
  Es Arquitecta, pero ara fa d`estudiant de d’un master. Parla anglès y i castellà i ara una miqueta de català. L` Li agrada molt anar en bicicleta.

  Respondre

 3. Rami

  09 Abr 13
  17:20 #

  hola sóc el Ramiro i em toca presentar el senyor Franco.
  Puc començar dient que és argentí, té 34 anys dels quals fa 4 que és a Barcelona i la seva professió és dentista.
  Va ser el meu company al b1 per això el conec una mica més que als nous companys, sé que està casat i li agrada la carn a la brassa (com a qualsevol argentí o uruguaià). També li agraden els esports i és molt bona persona.

  Respondre

 4. karla

  09 Abr 13
  22:17 #

  Ahir he conogut vaig conèixx a una noia molt maca.
  Es diu Ana Araujo i es de República Dominicana pero fa tres anys que viu a Barcelona.
  Tè trenta anys i es dentista pero ara no treballa d’aixo. Viu al barri de Sant Gervasi. Es soltera i no tè fills.
  Parla quatre llenguas; castallà, ianglès, i una mica de d’italà i portugues.
  Li agrada molt dormir, viatjar i anar al gimnás.
  M’agradaria coneixerla mès.

  Respondre

 5. Franco

  10 Abr 13
  9:16 #

  Hola , soc el Franco i en aquest moment vaig a presentar el Ramiro, el nostre company més petit.
  El Ramiro té 19 anys, es uruguaiá deun poble veí a laArgentina, ara viu a Barcelona al barri del Gotic, des de fa 4 meseos. Ell está estudiant catalá y i per a la selectivitat, perque vol estudiá dret. Es molt bo estudiant de catalá, parla ara molt bé.
  En aquest moment no practica cap esport, però li agrada molt el rugbiy; també li agradaen las series de televisió, per tant, els dilluns es un zombie (mira més de 4 series) jajaja. Sovint se’n va al llit a dormir a tres quarts de dues de la matinada i per tant diu que li agrada molt dormir.

  Respondre

 6. Ylenia

  12 Abr 13
  19:14 #

  Hola sóc la Ylenia i em toca presentar la Francis. Ella és nicaragüenca, de la ciutat de Managua, que és la capital de Nicaragua. Fa 1 any que viu a Barcelona, al barri de Sarria – San Gervasi, com el Franco, que es un vell company del curs anterior. La Francis té vinti i vuit anys, es economista, pro ara fa deadministradora. Es una noia molt maca, sempre somrient.
  Té els cabells morenos, llisos i llargs, es prima i alegre. De vegades me la trobo en al bus que agafo , quan vaig al curs de catala.

  Respondre

 7. Cecilia

  15 Abr 13
  15:37 #

  Hola!, sóc la Cecilia i el meu company de classe es diu Yair. Es un noi molt simpàtic!, és d’ Israel i fa vuit anys que viu a Espanya…Crec que m’ha dit que fa cinc anys que viu a Barcelona!
  El Yair es dissenyador gràfic, però ara no té feina 🙁 . Li agraden més els gossos que els nens!!, com jo a mi!! 🙂

  Respondre

 8. Anatalia

  16 Abr 13
  22:44 #

  Hola! Soc laAnatalia i vaig presentar a presentaré la Carla. Ella és mexicana, viu a la Barceloneta. Té 31 anys i treballa de logopeda. Parla català, anglès i una mica d’italià. No tè fills i és soltera. No li agrada gens el cinema. No recordo fa quant temps fa que viu a Barcelona 🙁

  Respondre

 9. ismel

  18 Oct 13
  18:36 #

  Hola, em dic Ismel Díaz, soc a cuba. Tinc 41 anys i des de fa 2 anys visc a Barcelona en el barri Sant Marti. Soc casat. Parlo el castella i estic aprendret el catala.
  M’ agrada molt les festas, ballar, tambe m’ agrada fer esport, cada mati vaig a correr a passeig maritim i sovint vaig a nedar.
  M’ agrada molt Barcelona es una ciutat molt maca que te seu encant

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Hector tello: Em dic Héctor viure a Barcelona a Comte Borrell en tre calle mall i altamari a la finca seixanta tres...
 • Hector tello: Hola!! jo sóc Héctor de Colòmbia i va viure a Barcelona Espanya al carrer Comte Borrell entre Clle mall...
 • Florencia: Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants. La meva...
 • Liliana Saavedra: El meu pare es diu….Reinando La meva mare es diu…Margarita Els meus germans es...
 • Paula: Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els...

Núvol d'etiquetes