1. Cristina

  30 abr. 14
  21:24 #

  Em dic Cristina i tinc vint-i-tres, anys. Sóc Basca, però ara visc a Barcelona. Soc professora de angles i faig de professora i com a monitora de campaments d’estiu. Me agrada la platja i la muntanya.

  🙂

 2. Eva

  03 maig 14
  12:42 #

  Em dic Eva i tinc vint-i-sis anys. Sóc de Badajoz, una ciutat molt prop de Portugal, però visc a Barcelona fa 2 mesos. Sóc fotògrafa y editora de vídeo i busco feina. M´agrada molt el cinema y la música.

 3. Angie

  04 maig 14
  14:58 #

  Jo soc l´Angie i tinc trenta-un anys. Sóc da Venecuela per tant sóc venecolana. Visc a Barcelona fa tres mesos. Sóc dentista y m´agrada la muntanya.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes