• Unitat 3: On visc?

  Posem en pràctica el que hem treballat a classe:

  On visc i com és casa meva.

  Visc al carrer de Margalló en una casa aparellada. Té tres plantes. A l’entrada hi ha un petit jardí, al fons hi ha la porta de la casa que comunica amb un petit rebedor, a continuació hi ha el menjador i la sala d’estar. Al fons a mà esquerra hi ha un passadís on hi ha un bany, la cuina i una habitació doble. Des de la cuina es pot baixar una escala que dóna a un pati i a un espai per jugar, traster,… Al menjador, al fons a mà dreta, hi ha una escala per pujar a la segona planta, on hi ha un distribuïdor, a la dreta una habitació doble, al costat un habitació individual, a continuació un bany, un safareig (amb una porta que dóna a una terrassa) i per acabar, completant un quadrat, hi ha una habitació de matrimoni.

  Aquesta és casa meva i la vostra on i com és?

  Vocabulari de la casa

  Exercicis de repàs

 1. Rocío Rodríguez

  29 Abr 13
  20:01 #

  Sóc la Rocío, visc al carrer de Dalmau, en un pis de cinc plantes. El meu es el quart segona.
  En el meu pis hi ha un passadis que comunica amb dos dormitoris i altres habitacions. A la dreta del meu dormitori hi ha el bany i a la l’esquerra la cuina. Al costat de la cuina hi ha una petita terrasa. Al fons del passadis, davant la cuina, hi ha la sala d´estar- menjador.

  està bé? fins demà

  Respondre

  1. aselva

   30 Abr 13
   15:12 #

   Molltttttttttttttttttt bé!!!

   Respondre

 2. Juana Gonzälez

  29 Abr 13
  21:27 #

  Hola sóc la Joana i visc al carre Compte Urgell, 99 – s. at. 2a . El meu pis es un rectangle y i la entrant l’entrada és al mig. A mano dreta hi ha la cuina i al fons del passadiss el menjador, a continuaciô hi ha una terrassa, con amb un rebedor.

  A la l’esquerra del passadiss hi ha una habitasió dins del rebador, al costat hi ha la l’habitasió de la meva filla y i a continuació hi ha el bany grant., al font fons la meva habitació y i dintre hi ha un bany petite, a la sortida hi ha una altra terrassa.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Angelique: Nois !! aquest cap de setmana jo descobria un cantant que diu “Lizzo” i el canço ” Truth...
 • Nahomy: Hola!! M’agrada la Música Cristiana perquè influïa en la meva vida, hi ha molts tipus d’aquesta...
 • Bessy: Hola !!! M’agrada molt escoltar música, molt més a veure la tele i segons la lletra de la cançó...
 • Celia: A mi m’agrada molt escoltar musiques coreanes des de petita també me agrada molt la musiques dels RBD...
 • Angelique: Bon dia. A mi m´agrada molt la musica de los 90´s amb guitarra baix i grups de homas amb cabells boig....

Núvol d'etiquetes