1. karla

  28 abr. 13
  12:20 #

  quan vaig arribar a barcelona em van recomanar aquest grup i em va agradar molt! encara que el vocalista no diu bé la /k/ i les diu gairabé totes com /t/ i les /l/ com /s/ aleshores pot ser que no siguin un bon exemple per parlar català pero les sevas lletres i la musica son molt interesants:

  https://www.youtube.com/watch?v=dUOmk6Wjf9Y

  https://www.youtube.com/watch?v=t5tAdQrBaNY

 2. Cecilia

  28 abr. 13
  18:43 #

  A mi m’agrada molt “Sopa de Cabra” i una de les seves cançons que es diu “Camins”!!! 🙂

 3. Ylenia

  28 abr. 13
  20:10 #

  A mi, dintre de els dels cantautors espanyols, m’agrada molt Joaquin Sabina i especialment la seva cançó: “Y sin Embargo”.
  Vaig estar la pasada el passat estiu amb el meu home al seu concert amb Serrat.

  Aquest es el enlace l’enllaç a la cançó: Y sin Embargo te quiero, amb Olga Román.

  http://www.youtube.com/watch?v=wPJlBxkWuj4

 4. Franco

  29 abr. 13
  10:08 #

  A mi m`agrada molt Jorge Drexler i la seva dona del grup Marlango, ell es uruguaiá i ella espanyola. En el meu “top ten” es Serrat amb “Aquellas Pequeñas cosas” i “fa vint anys que tinc vint anys”, despres Jorge drexler amb “Salvapantallas, la edad del cielo i todo se transforma” a continuació Leonor de Marlango amb “Bocas prestadas i Dame la Razón” Altres artistes que m`agradan moltissim U2, Daft punk, Fast boy slim, i música antiga dels anys setanta italiana como Rino Gaetano, Claudio Baglioni. Aquesta música em fa recordar a la meva infància, perque la meva nonna l`escoltava sempre.

 5. Rami

  30 abr. 13
  17:47 #

  Jo vaig a presentar-los us presentaré una banda grup uruguaià que m’agrada molt, es diu El Cuarteto de Nos.
  El grup té una història molt llarga de mes de 25 anys que els us avorriria si la l’expliqués. Per aquesta raó prefereixo posar una música bastant coneguda d’ells i molt nova i que després em diguineu que els us sembla.

  http://www.youtube.com/watch?v=BqkBwNm1l34

 6. Martha

  03 maig 13
  13:43 #

  hola, jo vull parlar d`un cantautor que he estat seguint fa 2 anys i m`agrada molt el seu nom es Ed Sheeran, es anglés, té 25 anys i es pél-roig.
  Ha col·laborat amb altres cantants com taylor swift, One direction … i les seves cançons com “small bump”, “the A-team”, “drunk” mereixen ser escoltats
  El video “you need me, I don´t need you” va ser un dels més popular, us convido a conèixer-lo.
  http://www.youtube.com/watch?v=ZXvzzTICvJs

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes