1. karla

  28 Abr 13
  12:20 #

  quan vaig arribar a barcelona em van recomanar aquest grup i em va agradar molt! encara que el vocalista no diu bé la /k/ i les diu gairabé totes com /t/ i les /l/ com /s/ aleshores pot ser que no siguin un bon exemple per parlar català pero les sevas lletres i la musica son molt interesants:

  https://www.youtube.com/watch?v=dUOmk6Wjf9Y

  https://www.youtube.com/watch?v=t5tAdQrBaNY

  Respondre

 2. Cecilia

  28 Abr 13
  18:43 #

  A mi m’agrada molt “Sopa de Cabra” i una de les seves cançons que es diu “Camins”!!! 🙂

  Respondre

 3. Ylenia

  28 Abr 13
  20:10 #

  A mi, dintre de els dels cantautors espanyols, m’agrada molt Joaquin Sabina i especialment la seva cançó: “Y sin Embargo”.
  Vaig estar la pasada el passat estiu amb el meu home al seu concert amb Serrat.

  Aquest es el enlace l’enllaç a la cançó: Y sin Embargo te quiero, amb Olga Román.

  http://www.youtube.com/watch?v=wPJlBxkWuj4

  Respondre

 4. Franco

  29 Abr 13
  10:08 #

  A mi m`agrada molt Jorge Drexler i la seva dona del grup Marlango, ell es uruguaiá i ella espanyola. En el meu “top ten” es Serrat amb “Aquellas Pequeñas cosas” i “fa vint anys que tinc vint anys”, despres Jorge drexler amb “Salvapantallas, la edad del cielo i todo se transforma” a continuació Leonor de Marlango amb “Bocas prestadas i Dame la Razón” Altres artistes que m`agradan moltissim U2, Daft punk, Fast boy slim, i música antiga dels anys setanta italiana como Rino Gaetano, Claudio Baglioni. Aquesta música em fa recordar a la meva infància, perque la meva nonna l`escoltava sempre.

  Respondre

 5. Rami

  30 Abr 13
  17:47 #

  Jo vaig a presentar-los us presentaré una banda grup uruguaià que m’agrada molt, es diu El Cuarteto de Nos.
  El grup té una història molt llarga de mes de 25 anys que els us avorriria si la l’expliqués. Per aquesta raó prefereixo posar una música bastant coneguda d’ells i molt nova i que després em diguineu que els us sembla.

  http://www.youtube.com/watch?v=BqkBwNm1l34

  Respondre

 6. Martha

  03 Mai 13
  13:43 #

  hola, jo vull parlar d`un cantautor que he estat seguint fa 2 anys i m`agrada molt el seu nom es Ed Sheeran, es anglés, té 25 anys i es pél-roig.
  Ha col·laborat amb altres cantants com taylor swift, One direction … i les seves cançons com “small bump”, “the A-team”, “drunk” mereixen ser escoltats
  El video “you need me, I don´t need you” va ser un dels més popular, us convido a conèixer-lo.
  http://www.youtube.com/watch?v=ZXvzzTICvJs

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Angelique: Nois !! aquest cap de setmana jo descobria un cantant que diu “Lizzo” i el canço ” Truth...
 • Nahomy: Hola!! M’agrada la Música Cristiana perquè influïa en la meva vida, hi ha molts tipus d’aquesta...
 • Bessy: Hola !!! M’agrada molt escoltar música, molt més a veure la tele i segons la lletra de la cançó...
 • Celia: A mi m’agrada molt escoltar musiques coreanes des de petita també me agrada molt la musiques dels RBD...
 • Angelique: Bon dia. A mi m´agrada molt la musica de los 90´s amb guitarra baix i grups de homas amb cabells boig....

Núvol d'etiquetes