• Unitat 1: Qui sou?

  En aquesta unitat repassarem tots els continguts treballats al Bàsic 1, així doncs, si necessiteu recordar alguna cosa del curs curs anterior, podeu entrar a les unitats corresponents.

  I, quina millor manera de començar que presentar-nos? Us hi animeu? Heu de presentar a qui vau conèixer el primer dia de classe.

   

 1. Natalia

  02 Des 13
  20:53 #

  Les presento al Jose. Es molt alt i prim, el seu cabell es castany. Li agrada jugar al futbol. Viu a Barcelona fa uns mesos. Fa de estudiant. Es de Almeria. Es molt simpatic y amable.Te un Germá que se enssembla molt a el.

  Respondre

 2. Euasebio

  03 Des 13
  12:07 #

  Dimecres passat vaig coneixet a I’Adelaida a la classe de català.
  Ella es Boibiana te 35 anys y fa 8 anys que viu a Barcelona al costat de las Glorias.
  Te dos fils es dedica a atener gent gran.
  Amb sembla una noia maca y mol simpatica.

  Respondre

 3. Carlos

  03 Des 13
  19:35 #

  Us presento a Juan Ramón. Té 33 anys i és sevillá. És enginyer, pero fa de estudiant. Es un noi agradable i simpàtic. Li agrada escalar muntanyas. La musica que més l´agrada és el techno, el indie i el reggae. Parla castellá, anglés, italiá i una mica de catalá. Fa 5 mesos que viu a Barcelona, en el barri d’Horta.

  Respondre

 4. Luis

  03 Des 13
  23:54 #

  Les presento a la Anna. Té 27 anys i es Brasilera de la ciutat de Brasilia. Es periodista però fa de estudiant en la Universita Pompeu Fabra. Viu a prop del Parc de La Ciudadela fa tres mesos. És molt simpatica i le agrada molt la sèrie de televisió Breaking Bad.

  Respondre

 5. Daphne

  04 Des 13
  10:42 #

  Us presento al Manuel. Es music i compositor i fa de estudiant. Té 27 anys i es mexicá. Fa 2 mesos i mig que viu a Barcelona, a la Ciutat Vella davant al Palau de la Musica. Li agrada molt anar a concerts.

  Respondre

 6. Hely

  09 Des 13
  20:00 #

  Us presento al meu company del curso de català B3. En dic Mauro i és italià. Fa 2 anys que viu a Bracelona amb la seva dona Mónica i la seva filla Clara de 4 anys.
  Es una persona molt simpatica i divertida.
  L´agrada molt la informática i la muntanya.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes