• Els estats d’ànim

  Aquí penjarem les nostres fotos i explicarem com ens sentíem en el moment en què es va fer la fotografia i per què.

  FOTO LILI
  la foto

   

   

  FOTO CARLOS

  nieve

   

  FOTO ERIKA

  katrinas

   

   

  FOTO SONIA

  operah

   

   

  FOTO ANA

  la foto

   

  FOTO ISA

  (2013-06-25)[13.18.32]-Oscar[174]

  FOTO VLADA
  418767_358543950837117_1217165078_n

  FOTO MARIVÍ
  la foto

  FOTO AUDREY
  IMG_4712

  FOTO LUIGI
  IMG-20140714-WA0008

  FOTO JOANA
  78067_101186376713144_759007255_o

  FOTO ROSSANA
  rossi

  FOTO PAOLA
  image

  FOTO ESTRELLA
  P1060582

  FOTO ISMEL
  DSC02856

  FOTO DAVID
  2014-10-24 18.40.00

  FOTO MAURO
  SAMSUNG CAMERA PICTURES

  FOTO GRACIELA I GABRIELA
  72860_10200906387210887_1330105793_n

 1. Audrey

  18 set. 14
  11:40 #

  FOTO LILI
  Hola! Aquesta foto representa per a mi una imatge de benestar i relaxació, enem fa sentir bé.

 2. Lili Schulz

  18 set. 14
  11:56 #

  FOTO LILI
  Aquesta foto és del primer dia de les darreres vacances de d’estiu. Sóc als Pirineus francesos, molt a prop del Pont de d’Espagne. Era el principi de d’un viatge. En aquell precís moment em vaig sentir eufòrica. Podía sentir la força de la muntanya, l’aigua que baixava i mullava a tot al voltant. El riu que em transmetía la seva energia i els boscos amb tota la vida que amaguen, em feien sentir una sensació de llibertat i de potència que m’és difícil trobar en a cap altre lloc. L’aigua freda feia fluxir fluir totes els sentiments dolents y i em donava positivitat, em despertava d’un somni.

 3. Erika Vázquez

  26 set. 14
  0:02 #

  FOTO ERIKA

  Aquesta foto va ser presa durant una festa que es diu “El grito de Dolores” i es considera l’acte que va donar inici a la guerra d’independència de Mèxic.
  Cada any aquesta data és celebrada per tots els mexicans que viuen en a Mèxic y i els que viuen al voltant del món.
  A Barcelona, cada any és celebrat al Poble Espanyol que és un recinte que va ser construït en el 1929 amb motiu de l’Exposició Internacional como una representació de l’arquitectura i cultura de tota Espanya. Són celebracions molt alegres, pots gaudir de la música, provar part de la cuina mexicana i a més veure una mica de la seva cultura.
  Durant la festa, una amiga i jo, hem vist vam veure dues noies pintades d’una forma molt peculiar. M’ han a explicat Em van explicar que eren “Catrinas” i que representen una part molt important de altrea celebració típica mexicana que es diu “Dia de los muertos”.
  Aquest dia, ho el vaig gaudir molt perquè vaig aprendre una petita part d’història del poble mexicà ; i a més vaig veure per una altrea vegada la multiculturalitat que pots trobar en aquesta meravellosa Barcelona.

  1. Erika Vázquez

   26 set. 14
   0:04 #

   Aquesta foto va ser presa durant una festa que es diu “El grito de Dolores” i es considera l’acte que va donar inici a la guerra d’independència de Mèxic.
   Cada any aquesta data és celebrada per tots els mexicans que viuen en Mèxic y els que viuen al voltant del món.
   A Barcelona, cada any es celebrat al Poble Espanyol que és un recinte que va ser construït en 1929 amb motiu de L’ Exposició Internacional como una representació de l’arquitectura i cultura de tota Espanya. Son celebracions molt alegres, pots gaudir de la música, provar part de la cuina mexicana i a més veure una mica de la seva cultura.
   Durant la festa una amiga i jo, hem vist dues noies pintades d’una forma molt peculiar. M’ han a explicat que eren “Catrinas” i que representen una part molt important de altre celebració típica mexicana que es diu “Dia de los muertos”.
   Aquest dia, ho vaig gaudir molt perquè vaig aprendre una petita part d’història del poble mexicà ; i a més veure per una altre vegada la multiculturalitat que pots trobar en aquesta meravellosa Barcelona

  2. Carlos

   21 oct. 14
   22:47 #

   M’agrade que parles de Mexic be.. 😛 …i solament he de dir que “Las Catrinas” en idiome Mexica significa “Pijas” es una representacio de las Pijas de Mexic…que seun molt primas (com esqueletos) y a la moda…. 🙂 (jo crec que aqui tambe seun aixi jaja) i algunas vegades la gent es confunden con “las calacas” del dia de los morts 😛 …

 4. sonia

  29 set. 14
  11:34 #

  FOTO SONIA

  En aquesta foto estic feliÇ perquè ens vam reunir amb els meus cunyats després d’alguns anys sense veure’ns i a més estava coneixent Sidney, la ciutat on va créixer el meu marit i de la qual tant m’havia parlat.
  Estava molt contenta per mi però sobretot pel meu marit, ja que li feia molta il-lusió tornar després de catorze anys i retrobar-se amb la seva família i amics, visitar el seu antic barri, la seva antiga escola… Van ser tres setmanes de moltes emocions i sorpreses, encara que també una mica trist en el moment del comiat. Va ser un viatge inoblidable que esperem repetir molt aviat amb els nostres fills.

 5. ana

  29 set. 14
  11:50 #

  FOTO ANA
  hola sóc l´Ana, la meva foto és de d’aquestes vacances a l’estiu, al a l’agost vaig anar a Bali amb el meu marit, vam recorre la l’illa, i una de las nostres estades va ser en aquest lloc, que es diu Tembok, esta situat al nordest de la illa, a la foto es pot veure un tros de la platja i la piscina del l’hotel, com podeu veure és un lloc increïble, ple de pau i tranquil·litat, como podeu imaginar vaig estar molt relaxada i em vaig sentir completament desconnectada del mon, tranquil·la i amb energia renovada, i con amb molta pau interior, en aquest lloc vaig fer una pràctica ioga amb una mestra local, això va ser una experiència increïble física i mentalment amb el l’afegit de tota la màgia de d’aquest lloc inigualable, em va fer sentir amb las piles recarregades i amb molta tranquil·litat interior, crec que la foto pot reflectir perfectament el l’estat ànim que es podia aconseguir en aquest lloc, i transmet tota la pau i relaxació que vaig sentir.

 6. Isabel

  01 oct. 14
  19:43 #

  FOTO ISA
  Aquesta foto la vaig treure el l’any passat a L’Indonèsia. És molt especial per á a míi perquè va ser ael primer vespre de la primera destinació d’un viatge molt de temps somiat.
  Vam estar à a Kanawa una setmana. En una cabanya molt rústica, sense més comoditats que un ventilador amb aspes unes poques hores a la nit i una mosquitera.El bany era molt rústic, al l’aire lliure i la dutxa a força de cubes d’aigua pèerò a canvi l’illa ens va regalar algúun dels millors moments de la nostra vida, com quan vam veure a la nostra primera tortuga naedant lliurement entre corals, o una “manta-rajada” giegant planeand planejant sota nostre o a un delicat cavallet de mar. On vaig disfrutar de lesdels millores lunes dilluns de la meva vida. Viure en una illa on excepte a la l’hora de menjar i dinar, la majoria del temps anàvem sols, sense veure a ningú, assaborint de la llibertat de nedar al mar i sentir que eres TÚ U tot el temps.

 7. Vladislava

  08 oct. 14
  22:32 #

  FOTO VLADA

  Bon dia a tothom!
  Aquí us presento el meu xicot Bernat, un noi de 26 anys de qui comentava l’altre dia que és un català independentista i plenament del Barça.
  Ens va fer aquesta foto un noi desconegut del bowling de Pedralbes on vam anar per la primera vegada junts després d’haver-nos conegut el 19 de novembre de 2010 al parc de la Ciutadella. Tinc molt d’apreci estima a aquesta foto perquè en ella es reflecteix perfectament la nostra alegria i l’estat de felicitat dels dos enamorats. Per aquest mateix motiu és la foto preferida de la meva mare, per això la té enmmarcada, sempre gaudint de la parella catalano-russa i de l’estat anímic que transmetem.

 8. Marivi Ortiz

  15 oct. 14
  12:23 #

  us presento a lluna (el gos) i Kinki (el gat). aquesta foto sempre em provoca un somriure i bones sensacions. kinki es va morir al febrer i encara el trobo a faltar. crec que la lluna també, anaven junts i eren molt xafarders els encantava mirar per les finestres
  la lluna té ja uns deu anys no lo sapiguem amb certeza. la va recollir el meu fill gran i el kinki era del petit.
  de vagadas es barellaban i normalment guanyaba el gat. pero la veritat es que eran tranquils

 9. Juana González

  19 oct. 14
  20:49 #

  Aquesta foto es del meu primer viatge fora d’Europa.

  Vam anar a l’India per a celebrar les noces d’argent i va venir la meva filla amb nosaltres.
  Va ser un viatge meravellós i un somni del qual no volia despertar-me.

  Vam anar a la regió del RAJASTAN i vam visitar MANDAWA, BIKANER, JAISALMER, DESERT DEL THAR, LLAC CADISAR, DUNES DE SAM, JODHPUR, PUSHKAR, JAIPUR i AGRA amb el famós “TAJ MAHAC”.

  Va ser el viatge més feliç de la meva vida.

 10. Rossi Salvador

  21 oct. 14
  13:57 #

  epa! a la primera linea volia escriure “amb el meu nebot, l’Artu” es mès carinyós i com l’anomeno normalment. 😉 ♥

 11. Carlos

  21 oct. 14
  22:56 #

  FOTO CARLOS

  Aqui va ser la primera vegada que vaig a veure la neu (en Andorra); com soc d’un clima calida mai havia vist nevar… y semblava com si caigues sucre del cel…em va agradar molt , i tampoc mai havia vist que tot al meu voltant estigues congelat; em alegre d’haver conegut la neu per primera vegada a la vida.

 12. FOTO PAOLA

  22 oct. 14
  11:52 #

  Aquesta foto es del primer dia de vacances del estiu passat. Vaig anar amb dos amigues que ja conexian de abans, però per mi vaig ser la primera vagada després de molt de temps de voler anar. Em va agradar moltíssim L’illa sobre tot les platges. A la foto estaba molt feliç perquè m’agradan molt les rocas, escalar y fer salts.

 13. david

  24 oct. 14
  18:41 #

  Hola companys i companyes!

  Teniu davant una foto que em van fer quan jo estava a la ciutat de Oaxaca que es un poble preciós situat al sud de Mèxic. Veient-lo alhora, em venen una marejada de records. Els Oaxaca era tan simpàtics i generosos. Oaxaca es un lloc ideal para aprendre a parlar el espanyol; la gen en las tendes les encanta xerraire i parla tan lentament que quasi tens temps per a consultar un diccionari entre paraula i paraula!

  En la foto estic abillat amb un vestit ple de colors perquè festejaven “la Galaguetza” que es com La Mercè per a ells. Em sembla recordar que jo havia begut una mica de mescal abans de fer la foto però no estic segur.

 14. Mauro

  31 oct. 14
  16:01 #

  Bona tarda a tothom!
  Aquesta foto va ser presa fa poc, el 10 d’octubre d’aquest any, amb motiu del 20 aniversari del nostre matrimoni.
  En veure aquesta foto em sento orgullós perquè darrere d’aquest número vint existeix la vida de dues persones que de quan ens vam conèixer mai ens hem separat. Com diuen en les bones i en les dolentes, i els puc assegurar que hi ha hagut mals moments, perquè no es pot veure a la foto, però són ja més de 4 anys que vaig acabar en una cadira de rodes, encara que poc a poc estic recuperant Malgrat les grans dificultats, encara estem junts gràcies també a la nostra filla.

 15. Luigi

  04 nov. 14
  20:53 #

  En aquesta foto estic amb la meva filla a PortAventura aquest estiu. Va ser un dia maravellós. Per ella es un lloc fantastic doncs en aquesta etapa de la seva vida li agraden molt les atraccions i per tant ens vem divertir molt tots tres (la Júlia, la meva dona i jo)
  Per passar un día sencer alli, vem llogar un bungalow en un camping a Tamarit i ens hi vem quedar tres díes. Tot i que van ser pocs, aquests dies han estat molt divertits i plens de vivencies.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes