• Presentacions

  Cal que em presenti?
  Bé, em dic Amèlia i sóc la professora d’aquest curs, què us sembla? Podeu fer una petita presentació de vosaltres, però el més important és que ens expliqueu algun talent que tingueu, com ara, facilitat per innovar a la cuina, ser un bon amfitrió,…

 1. Erika Vázquez

  18 Set 14
  0:44 #

  Hola a tothom, aquí va la meva presentació.
  Em dic Erika porto fa 6 anys en Barcelona, tinc trenta-sis anys i sóc Logopeda de professió. Sóc un persona un tant curiosa per això m’agrada conèixer gent, i aprendre sobre la cultura dels pobles del món.
  Parlant de talents, preparo una mousse de llimona de per llepar-se els dits i tinc bona memòria per recordar noms.
  Estic molt contenta de tornar a estudiar català perquè per a mi és important aprendre correctament els idiomes del lloc on visc, penso que és part de la cultura i és important per connectar amb la gent.
  Salutacions, bon cap de setmana.

  Respondre

 2. Lili Schulz

  18 Set 14
  9:35 #

  Hola, em dic Liliana però prefereixo que em diguin Lili.
  No sóc d’aquí ni sóc d’allà tot i que vaig néixer al surd de Sudamérica . Diuen que sóc bona organitzant viatges , festes i tot tipus de coses . Però el que més m’agrada és escoltar la gent explicar velles històries, l’olor de la terra mullada per la pluja , els arbres , treballar al meu hort , la poesia i el silenci .

  Respondre

 3. Audrey

  18 Set 14
  11:59 #

  Hola, em dic Audrey, sóc de Barcelona, però la meva família és francesa i sóc una persona tranquil.la.
  M´agrada conèixer gent de diferents països i aprendre sobre la cultura en general.
  M´encanta cuinar, especialment fer una amanida de cuscús; i també llegir llibres, sortir amb gent i organitzar festes per als meus amics.

  Estic molt contenta de continuar català, ja porto un any, i m´agrada aprendre idiomes per comunicar-me amb la gent, i per als viatges.
  Salutacions, bon cap de setmana.

  Respondre

  1. david

   23 Set 14
   20:26 #

   Hola, Audrey, Por favor sisplau, vull la recepta de l’amanida de cous cous. EtTe’n donaré una para per a fer una salsa Mauroqui que es diu “zaalouk”

   Respondre

   1. Audrey

    03 Oct 14
    13:26 #

    Hola David i als altres comapanys que s´hi ha voleu jeje:

    RECEPTA PER A 4 PERSONES Tabouleh TEMPS: 25 +1 MINUTS A LA NIT NEVERA.
     
    ingredients:
     
    150 gr. cuscús. (MARCA FERRERO Paquet cuscús 500 g). TROBA és El Corte Inglés.
    SUC 3 llimones.
    1 cogombre.
    4 tomàquets.
    1 pebrot verd.
    1 ceba.
    5 Fulles de menta fresca.
    3 Fulles de julivert.
    2 cullerades soperes d’oli d’oliva.
    sal – pebre (al gust Cada U).
     
     
     
    PREPARACIÓ:
     
    – Posner de el cuscús en un bol ADIR i Aigua Bullint i remenant anar per al els Grans que quedin solts. Deixar que refredi.
     
    – Pelar i treure les llavors del cogombre i Els tomàquets. Tallar en daus o donats petits.
     
    – Netejar el pebrot verd i treure els de les parts i Blanques i Les llavors tallar-lo a Fines làmines. També es pot Tallar en daus.
     
    – Pelar hi Picar la ceba.
     
    – Picar Les herbes (la menta i el julivert). fenc Que Unes Fulles de menta o menta Reservar Per La Decoració.
     
    – A Una Enciamera: POSAR el cuscús no ruixar estafa suc llim prèviament espremut. Afegir les verdures i les herbes i TOT barrejar bé.
    Salpebrar al teu gust i tornar a barrejar no ficar-lo a la nevera. Deixar més o menys 24 hores. Ha Ser al dia anterior al menjar o Sopar Prevista.
     
    Abans serveixen ruixar estafa POCA QUANTITAT D’Oli d’oliva, Deixar que se senti hora mitjana de I servir-lo fresc.
     
     
    TRUC: Desar un tomàquet pelar passar i Per la batedora Amb Una mica D’Oli d’oliva i així afegir-lo al cuscús no remenar-ho bé. És paràgraf més gust que. (Mio Aquest és Invent jeje).

    Respondre

 4. sonia

  21 Set 14
  10:21 #

  Em dic Sonia i sóc de Zaragoza Saragossa. Estic casada i tinc un fill que es diu Álex i molt aviat nacera neixerà ma filla, Cloe.
  M’encanta viatjar, reunir-me amb els amics i sortir a sopar i després ballar. També anar al cinema i al teatre o llegir un bon llibre.
  Crec que sóc bona per exemple organitzant festes, fent creps, escoltant a algú que ho necessita i segons el meu marit “manant” també ho faig molt bé 🙂
  De petita era molt bona jugant a futbol i ballant, especialment dansa jazz, ja que vaig estar uns anys dedicant-me a això.

  Respondre

 5. Vladislava

  21 Set 14
  14:32 #

  Bon dia a tothom!
  Em dic Vlada. Sóc una noia russa que viu a Barcelona des de fa gairebé 3 anys. Estic casada amb un noi català que es diu Bernat, un català independentista i plenament del Barça! Vivim al barri de Poblenou, un barri que m’agrada molt perquè és a prop del mar i de la platja.
  Pel que fa a la feina, faig de professora a l’acadèmia “Ruslandia” on ensenyo rus. A part de rus, castellà i català, també parlo anglès. Els idiomes són la meva major afició.
  Fa poc vaig tornar del meu viatge a Rússia i Amsterdam on vaig passar uns bons dies amb el meu xicot.
  Parlant del talent que tinc, crec que sóc molt bona explicant les coses i ajudant a la gent, per això treballo de professora. També una de les meves aficions és fer i retocar les fotos que em sembla que em surt força bé. A més a més, tinc capacitats per organitzar la gent, per això m’agrada molt treballar amb les persones.
  Estic contenta de viure a Barcelona, ciutat que per a mi és la millor del món sencer)) Estic impacient per començar les classes de català i per tornar a veure la gent amb la qual estava fent el curs anterior.
  Molta sort a tothom i fins aviat , nois!

  Respondre

 6. Juana Gonzalez

  21 Set 14
  14:58 #

  Hola a tothom, sóc la Joana. Sóc estremenya i fa molt de temps que vaig venir a Catalunya, fa anys que visc a Barcelona, però el meu primer destí va ser Tarragona.

  Sobre els meus talents, vull dir que quan treballava em deien que era molt bona planificadora, m’agrada l’organització. tinc molta cura per tot allò que faig, la prova és que porto uns quants dies arrodonint aquest texte……………
  I TE N’HAS SORTIT MOLT BË!

  Sempre he estat molt observadora i crec que tinc un sisè sentit per avançar-me als esdeveniments, malgrat que això mai m’ha servit per encertar una travessa.

  Per altre banda, tinc bones mans per a la cuina cassolana, em surt molt bé el “cocido extremenyo”.

  Fins demà!

  Respondre

 7. Carlos

  21 Set 14
  15:52 #

  Hola!!! Sóc el Carlos de Mèxic, fa dos anys que estic a Barcelona…i sóc arquitecte i estic aquí estudiant un Master…..

  Els meus Talents, m’agrada dibuixar molt i sóc bo dibuixant dea més a més, crec que sóc molt sociable i m’agrada el contacte amb las persones; també jo puc llegir la mà; per això no m’agrada molt hahaha… 🙂

  I soc molt tossut no se si aixo es un talent hahaha… pero em va ajudar molt per fe las coses per mes dificils que siguin….

  ens veiem a classe nois!!!!….bon finde.. 🙂

  Respondre

 8. Silenia

  22 Set 14
  10:09 #

  Bon dia a tothom!, sóc la Silenia una veneçolana amb nom grec (Selene=Lluna).

  Els meus amics em diuen Sile i fa 5 anys que vaig arribar a Barcelona. Vaig venir amb l’ la idea de formar-me i seguir la meva passió: la Psicologia Clínica… (després de molt esforç per fi estic obrint la meva consulta privada).

  Gaudeixo molt conèixerent i aprendreent d’altres cultures. Això pot ser perquè he crescut en un entorn multicultural, ja que la meva mare és veneçolana i el meu pare és italià, així que els diferents idiomes i la mescla de costums són el meu ambient! 🙂

  … És per això que avui em dedico a atendre pacients de diferents cultures i ho faig en espanyol, italià, anglès i… català! Sí sí, gràcies a aquestes classes ja veig pacients natius.

  Algun talent?… doncs no sé si dir-li així, però el meus amics diuen que sóc empàtica, analítica i observadora… m’agrada molt ballar i cuinar! Espero que aquest any puguem reunir-nos i repetir el sopar internacional del curs passat!

  Fins aviat!
  Sile

  Respondre

 9. Rossi

  22 Set 14
  12:47 #

  Hola! Em dic Rossana, però els meus amics i a casa meva desde des de petita em m’anomenen la Rossi.
  Vaig arribar a Barcelona a finals del l’any 2010 i vaig va ser una sorpresa conèixer que en aquesta ciutat parlaven una altre llengua diferent al castellà. Bo , sí que ho havia llegit a les indicacions prèvies al viatge, i vaig ingressar al LIVEMOCHA, que és una plataforma per apendre idiomes on line, i on vaig memoritzar el l’“em dic Rossana” vs. “Sóc la Rossana”, i unes altres coses més.
  Vaig estudiar Biologia i estic fent un postgrau en conservació de recursos naturals, biodiversitat i medi ambient.
  Sóc la secreria de d’una asociació ecquatoriana que es s’anomena ACEDICAR, i poer això de vegada en vegada us penjo alguna publicitat de d’activitats o events esdeveniments de difusió de cultures tradicionals.
  M’agrada ballar música folklòrica del meu país, l’Equador, i aquest diumenge a les dotze, a les festes de La Mercè hem presentat durant 20 minuts una estampa de cançons populars i balls. L’organitzava la nostra associació, i em sembla que la gent lo va engaudir molt s’ho va passar molt bé. Possiblement faran entrevistes als participants durant aquest mes a una radio, la RKB (106.9 FM).
  M’agrada escriure i fer dibuixos a les fotos per enviar per whatsapp o pujar a les xarxes socials, amb missatges d’ànim o versìcles de la Bíblia, per twitter (@rosalcis).
  També m’agrada veure pel·lis al cinema…jaja, però aquest no es un talent, no mès només una afició.
  Una mica nerviosa per ser l’últim any d’elemental, espero passar el curs…i si Déu vol, continuar els cursos de “catalanoparlants”…quina passada! 😉
  Ens veiem a classes!!!

  ÉS CLAR QUE SÍ!!!

  Respondre

 10. david

  23 Set 14
  20:41 #

  Hola a tothom,
  Em dic David y i sóc nordeamericà nascut a Detroit, Michigan. Tinc 67 anys i porto mes que de la meitat de la meva vida a Barcelona (des del 77). M’agrada molt el l’estil de vida d’aquí a la Ciutat Conmdtal. Estic casat y i tinc un fill que està acabant els estudis a la Pompeu Fabra. La meva media mitja taronja és de Toronto y i parlem l’anglaisanglès a casa. Sóc professor de anglais anglès. Parlant de “talents” y i passatemps, m’agrada llegir y i passejar en bicicleta. També torturo la guitarra y i vaig al gimnàs. Estic molt animat amb la nostra classe de català i vull aprendre a parlar Catalan à de d’una punyetera vegada!

  Respondre

 11. Mauro

  24 Set 14
  15:07 #

  Bon dia a tothom, em dic Mauro i sóc de Itàlia precisament de un d’un poble a del costat de Roma.Vaig a treballar per durant 22 anys com a militar de l’aeronàutica al Ministeri de la Defensa de Roma. Encara que només tinc 46 anys ja estic jubilat a causa de una d’una malaltia genètica que em va forçar a estar en una cadira de rodes. El pròxim 10 ded’octubre seranfarà 20 anys que estic casat amb la meva dona que és catalana i tenim una nena que té 5 anys. Ja són dos els anys que vivim en el al barri de l’eixample de Barcelona i aquest és el tercer curs de Català que estic fent i espero arribar al nivell superior. Sovint vaig a Itàlia per fer controls mèdics i així aprofito per visitar els meus pares i la meva germana. M’agrada cuinar i menjar, i també m’agrada molt viatjar i veure las pel·lícules.
  Mentre faig a el menjar m’encanta escoltar la música especialment les cançons dels anys ’70.
  Les persones que em coneixen diuen que sóc una persona eternament romàntica y i simpàtica….. doncs de moment crec que com a primera presentació és suficient, ja tindrem temps per de conèixer-nos millor…..A Itàlia diem “in bocca al lupo” els mitjans de bona sort per al curs.
  Fins dilluns i bon cap de setmana!

  Respondre

 12. ismel

  28 Set 14
  20:19 #

  Hola. Em dic Ismel i sóc de Cuba. Visc a Barcelona fa 3 anys. En el Al meu país vaig treballar en un magatzem de puros, però ara no treballo estic a l`atur.
  M`agrada fer esport, anar a córrer a la platja i nedar. També m`agraden les festes, escoltar música i ballar. Parlo el castellà i una mica de català.

  Respondre

 13. Ana

  28 Set 14
  21:18 #

  Hola soc l’Ana, jo sóc gallega, de Santiago de Compostela, ja fa 10 anys que visc a Barcelona, tinc un nen petit que es diu Alex, i que va neixer a Barcelona. El meu marit es aragonès, però el vaig conèixer a Barcelona.
  Jo sóc advocada i vaig venir a Barcelona per una oferta de feina el 2004, durante molts anys vaig estar treballant per otros a d’altres despatxos d’advocats, però ara tinc el meu propi despatx.
  Normalment estic molt atabalada de feina…, però quan tinc una mica de temps lliure m’agrada llegir, pasetjarssejar, anar a la platja i fer ioga. I també estic molt motivada, com els meus companys amb la classe de català!! 🙂

  Respondre

 14. Isabel

  30 Set 14
  21:08 #

  Hola a tothom! Sóc L’ la Isabel , encara que m’agrada més que em diguisn Isa!! Sóc gallega com l’Ana i visc a Barcelona fins des de fa gairebé 6 anys, amb la meva parella.

  M’agrada la fotografia molt i sobretot viatjar, aficions que comparteixo amb el meu marit i parlar sobretot amb la gent que visc hi viu alli me m’ha cambnviat molt la manera de veure les coses i apreciar estimar el que tenim.
  Viatgem amb motxila sempre que podem, doncs hem tingut les millores experiencies en els llocs més inesperats!!
  També m’encanta llegir i el cinema clàssic. Ja no en hi ha actors com abans!!

  Crec que soc molt bona escoltant a la gent perque soc bastant intuïtiva i observadora, així que és normal que acabi fent de psicòleg dels meus amics! TAmbé m’agrada moltissim cuinar, péro eixo sí, em fa fastic tot el que sigui cosas crudes com el sushi

  A vegades tinc atacs de nostàlgia ,( nosaltres diem “morriña”)! i és que la Mediterrània està bé per una setmana o unes vacances però no té res a veure al costat del meu Atlàntic: salvatge, generós, i cruel al mateix temps, péro sempre bell !!!

  Respondre

 15. Marivi Ortiz

  07 Oct 14
  20:56 #

  hola, em dic Marivi, fa 30 anys que em vaig casar i des de llavors visco a Barcelona. Sóc de Bilbao i el meu marit també.
  Tinc dos fills nascuts a Barcelona. Sóc economista i he treballat 30 anys en una multinacional de l’acer, he viatjat molt i ara que ja no treballo he decidit aprendre el català per poder parlar i no només entendre-ho.
  M’agraden molt els animals, les plantes, cuinar, fer punt de creu, el ballet clàssic, llegir, el silenci i els ambients tranquils.
  M’encanta organitzar sopars a casa i rebre amics i família i diuen que ho faig prou bé. Jjjjjj …

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes