1. Claudia

  25 Jun 17
  15:46 #

  Hola, us vull a presentar a la meva familia, La meva mare es diu Mercedes i te cinquanta- dos anys, el meu pare es diu Nelson i te cinquanta- quatre anys. Les meves pares viuen i traballen en Venezuela, jo soc filla unica, pero i tinc onze cosins

  Respondre

 2. Daniel

  25 Jun 17
  18:19 #

  Hola! Sóc el Daniel i us vull presentar la meva familia. La meva mara es diu Aurea, i el meu pare es diu Carlos. Tinc un german, es diu Guilherme i és solter. Tots viuen a Porto.

  Respondre

 3. Diana

  25 Jun 17
  18:29 #

  Hola, sóc la Diana i us vull a presentar la meva familia. La meva mare és diu Darly i té quaranta-dos anys, el meu pare és diu Dorian i té quaranta-un anys; sóc filla única però tinc 5 cosins y sóc la gran.

  Respondre

 4. Italo

  26 Jun 17
  13:49 #

  Hola soc l’italo i us vull presentar la meva familia el meu pare es diu victor i la meva mare es diu rosario. Jo tinc 4 germanes que son 2 germanas i 2 germanes, jo soc el mes jove dels meus german ells diuen damaris , karina , victor , romel

  Respondre

 5. Génesis

  27 Jun 17
  13:40 #

  Hola Soc la génesis i us vull a presentar la meva familia, la meva mare es diu Elisa i el menú pare es diu Rodolfo, jo tinc 3 Germanes, jo Soc la segona de meus tres germanes, ells diuen Jefferson, Sergio I Lesther.

  Respondre

 6. Marc Dujardin

  29 Jun 17
  19:06 #

  Bon dia, soc el Marc. Et vull presentar la meva familia. El meu Pare es diu Frank i la meva mare Jacqueline. Tots dos viuen a Figueres prop a la frontera. La meva xicota es catalana i es diu Celia, l´estimo molt. la resta de la meva família viuen en Francia. Tinc 5 cosins, 4 cosines e 1 cosin. També tinc molts nebots pero no sé quants porque la meva família no és molt unida i tinc mala memoria

  Respondre

 7. Marc Dujardin

  29 Jun 17
  19:25 #

  Bon dia, soc el Marc. Et vull presentar la meva familia. El meu Pare es diu Frank i la meva mare Jacqueline. Tots dos viuen a Figueres prop a la frontera. La meva xicota es catalana i es diu Celia, l´estimo molt. la resta de la meva família viu a França. Tinc 5 cosins, 4 cosines i 1 cosi. També tinc molts petits cosins pero no sé quants porque la meva família no és molt unida i tinc mala memoria

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Florencia: Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants. La meva...
 • Liliana Saavedra: El meu pare es diu….Reinando La meva mare es diu…Margarita Els meus germans es...
 • Paula: Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els...
 • Yelisa Gonzalez: Hola Soc la Yelisa i us vull a presentar la meva familia. Aquesta dona es la meva mare , es diu...
 • CECILIA LERZ: Hola! Em dic Cecília i us vull parlar de la meva família. La meva mare es diu Marta. Té 77 anys i...

Núvol d'etiquetes