1. Iris

  27 Set 17
  17:16 #

  La meva mare és diu Marian y el meu pare és diu Julio. Som 3 germans; Mikel és el meu germa mitja y Andrea es la meva germana gran. Jo sóc la germana més petita. Els tres vivim a Barcelona.

  El meu pare té dues germanes et un germà, ells son els meus oncles. Seus pares son Julia y Sebastian. La meva mare és la única filla dels meus avis Catalina y Jose.

  Respondre

 2. Ayelen

  29 Set 17
  9:40 #

  Bon dia Amelia! com vai aixo? Avui, jo vull parla de meva família. La meva germana es diu Camila, ella es la petita i té vent-i-dos anys. Nosaltres som fillies de Samir y Rosana. El meu pere es mort per tant, la meva mare es viuda. Ella tens tres germas. Ells es diuen Omar i Miriam. Camila i jo tenim quatre cosins: tres fills són de l’Omar i una fillia de Miriam. Tots viuen a Argentina, per la meva mare i la meva germana a Capital Federal, els altres en Moron. Jo visc a Barcelona, i tinc amics de molts països per el meu.
  Bon cap de setmana!

  Respondre

 3. ione

  30 Set 17
  13:18 #

  Hola, Bon dia Amelia!
  La meva familia es una mica petita. El meu pare es diu Tomas i la meva mare es diu Maje, jo soc la unica filla, pero el meu pare té una germana es diu Carmen, pertant ella es la meva tia, ella té dos fills Txomin i koldo, ells son els meus cosis.
  Fins Dilluns!

  Respondre

 4. ione

  30 Set 17
  13:19 #

  Hola, Bon dia Amelia!
  La meva familia es una mica petita. El meu pare es diu Tomas i la meva mare es diu Maje, jo soc la unica filla, pero el meu pare té una germana es diu Carmen, pertant ella es la meva tia, ella té dos fills Txomin i koldo, ells son els meus cosis.
  Fins Dilluns!

  Respondre

 5. Alba

  01 Oct 17
  17:35 #

  Hola sóc alba i vull presentar la meva família. El meu pare Oscar aquesta mort, la meva mare es diu alba ella és metge i viu a Veneçuela. Tinc tres germans. Jo sóc la més gran, després Anna, que viu a Mèxic i té unes bessones, després Adriana, que viu a Miami i té tres fills, dues nenes i un nen i el mes petit Oscar viu a Mèxic, és metge i està solter. Jo estic casada el meu marit es diu Carlos i tenim 2 filles, la major Mafer té 20 anys i la menor Juli té 17 anys, ella ara estudia anglès en els Estats Units.

  Respondre

 6. Ivan Arapovic Amat y León

  01 Oct 17
  17:51 #

  Us vull presentar la meva familia. Els meus pares es diuen Lily i Juan, ara estan separats. Lily, la meva mare visc a Argentina, té dues germanes la Vichy i la Pati, els seus pares són Sara i Óscar, els meus avis. El meu pare es de Croàcia i viu a Lima. Jo tinc dos germans el Mirko que és el mitjà i el Daniel que és el petit i jo sóc el gran; ells viuen a Lima. La meva parella es diu Sharon i és de Israel.

  Respondre

 7. isabel

  01 Oct 17
  19:10 #

  bona tarda, La meva mare s diu Thelma i té un germá bessó, el meu pare es Emilio. Tinc tres germanes, Eimy és la petita, Emily es la major , Vivian la tercera i jo la segona. Ells viuen en Guatemala.

  Respondre

 8. Laura

  01 Oct 17
  20:01 #

  Bona tarda, soc la Laura i us vull presentar la meva familia. Jo tinc 3 germans, jo soc la segona, la meva germana mes grand es diu Guillermina, el meu germa Horacio y la la meva germana petita Letizia. Jo tinc duas nebadas, la Francisca i la Albertina que són filles de Guillermina. La meva mare es diu Alicia i tinc 3 germans, per tant jo tinc dos oncles i una tia. El meu pare es diu Roberto i és fill unic. La meva avia es diu Leonor.

  Respondre

 9. NANCY ESTUPIÑAN

  01 Oct 17
  22:09 #

  Bona tarda profesora aquesta es la meva familia ,no tin mare ni pare tinc dos fill la filia es diu LIZCAROL ,te vint i quatre anys estudiat marketing y ventas i viu a barcelona .el fill es diu NESTOR te trenta quatre anys viu a venezuela es casado, te tres fiillas ; MARIA DELOS ANGELES que te quinze anys MARIANGEL que te catorce anys i NESMARY que te vuit anys .la mare de las fillas es diu MARIA DAILYN i te trenta anys ,tambe tinc una germana viu a venezuela fa cinc nys que som casats

  Respondre

 10. Carolina Ortiz

  15 Oct 17
  20:48 #

  Bona nit
  Tinc dos germans, el meu pare es diu Henry Ortiz i la meva mare es diu Janet Osorio, els meus germans un viu en noruega i l’altre a Colòmbia es diuen el Mauricio i el Daniel.
  la meva mare viu en Italia i el meu pare viu en Colòmbia.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes